Ja sam ti imao v50 2.0d iz 2006, imali 30ak u firmi. (ak imas sliku ili link na oglas mozes mi poslat pp pa ti mogu vidjet dal je iz bivse flote). Mehanika super nikad problema, fino nisko leži, aerodinamika odlična, vozis 150 možeš telefonirat ili slusat muziku bez vece buke, mala potrosnja, stvarno super izbalansiran auto.
Mana mu je definitivno
elektronika motora

(čak mislim da ima članaka na netu o toj seriji i elektronici, neda mi se sad googlat al mislim da du već godinu-dvije nakon promijenili veliki dio elektronike) . To si jako pripazi (meni mijenjali elektroniku ventila i visokotlačnu pumpu na oko 30 - 40 000 km). Sve su nam u garanciji riješili al mislim da sam bio u servisu nekih 4-5 puta u prvoj godini, a dio kolega isto. Nakon toga vozio ga 3 godine, još >100 000 Km bez ijednog problema, tak da ak je mijenjano što od elektronike nek ti bude samo plus za kupnju 8)
Pregovaraj intenzivno oko cijene, ne prodaju se lako i ako nije uvoz obavezno u stanicu za tehnički pregled na provjeru kilometraže, ovi digitalni brojcanici namjestaju i lakše od starih analognih