Sada je: pon lip 23, 2025 1:17 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 15 postova ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: sub kol 21, 2010 4:46 pm 

Danas sam primjetio da mi ne radi ni jedna bočna pozicija kao ni 2 zadnje pozicije i stražnja maglenka, gdje se nalaze osigurači za to na s40 97' god????

Vrh

PostPostano: sub kol 21, 2010 5:07 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo FH16
kad digneš haubu, gore desno ti je kutija sa osiguračima, vidjet ćeš, imaš kvačice, plastična je, a na kutiji s unutarnje strane ti je šema osigurača
i imaš još jednu kutiju kod kvačila, al mislim da je to u ovoj kod motora

"There are dreams and desires, sanity or curiosity, rational or gut decision, clear targets or spontaneous detours, and there's the good feeling of driving a car wich is just as individual as you are. That's why you drive one. Volvo for life" :)

Vrh

PostPostano: sub kol 21, 2010 5:14 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: XC90 2.5T
Možda glupo pitanje ali jel si provjerio žarulje?

Vrh

PostPostano: sub kol 21, 2010 5:35 pm 

Citat:
kad digneš haubu, gore desno ti je kutija sa osiguračima, vidjet ćeš, imaš kvačice, plastična je, a na kutiji s unutarnje strane ti je šema osigurača
i imaš još jednu kutiju kod kvačila, al mislim da je to u ovoj kod motora
Tu kod motora sam gledao, ne vidim nista, nema previse osiguraca i ni jedan nije za te pozicije, ima samo za unutrasnja svjetla, farove prednju maglenku i sirenu te oni veliki vitalni, zanima gdje tocno kod kvacila, kako doci do toga???
slika

Vrh

PostPostano: sub kol 21, 2010 5:46 pm 

Citat:
Možda glupo pitanje ali jel si provjerio žarulje?
Jesam

Vrh

PostPostano: sub kol 21, 2010 6:51 pm 
Veteran
Veteran

to ti je lijevo od kvačila, moraš se na koljena spustit i pogledat lijevo od papučice za kvačila i vidjet ćeš tu kutijicu i na njoj ti je sa vanjske strane šema

evo ti slika da ti malo pomognem, broj 20 na slici

http://new.volvocars.com/ownersdocs/200 ... 02145H.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;

"There are dreams and desires, sanity or curiosity, rational or gut decision, clear targets or spontaneous detours, and there's the good feeling of driving a car wich is just as individual as you are. That's why you drive one. Volvo for life" :)

Vrh

PostPostano: sub kol 21, 2010 8:21 pm 

Citat:
to ti je lijevo od kvačila, moraš se na koljena spustit i pogledat lijevo od papučice za kvačila i vidjet ćeš tu kutijicu i na njoj ti je sa vanjske strane šema

evo ti slika da ti malo pomognem, broj 20 na slici

http://new.volvocars.com/ownersdocs/200 ... 02145H.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Rijeseno, bio je dolje otisao osigurac, hvala na brzom odgovoru :)

Vrh

PostPostano: sub kol 21, 2010 8:29 pm 
Veteran
Veteran

nemaš problema, danas sam slobodan pa onda skapavam po cijeli dan i refresham forum stalno, al zato sad moram ić radit :D

Vrh

PostPostano: ned kol 22, 2010 9:32 am 

Vozi: V40 1.9 td
Kad se vec prica o osiguracima,gdje da nabavim glavni osigurac,na kutiji pise alternator? 120A

Vrh

PostPostano: sub lis 16, 2010 11:13 pm 

Vozi: S40 1.8
Bok! na koje bocne pozicije mislis? (one na branicima?) Ako da molim te za malu pomoc posto si mjenjao osigurace. Naime meni ne rade na suvozacevoj strani. Dali je jedan osigurac za sve cetiri ili kako?( mislim si mozda je jedan osigurac za jednu a drugi za drugu stranu)

Vrh

PostPostano: ned lis 17, 2010 4:47 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Bok! na koje bocne pozicije mislis? (one na branicima?) Ako da molim te za malu pomoc posto si mjenjao osigurace. Naime meni ne rade na suvozacevoj strani. Dali je jedan osigurac za sve cetiri ili kako?( mislim si mozda je jedan osigurac za jednu a drugi za drugu stranu)
mislim da su ti žarulje otišle, jer kolko se sjećam jedan osigurač drži sve pozicije na autu

Vrh

PostPostano: ned lis 17, 2010 11:11 am 

Citat:
Citat:
mislim da su ti žarulje otišle, jer kolko se sjećam jedan osigurač drži sve pozicije na autu

Ma bio mi je kod limara, skidao mi je branike. Prije toga su mi radile sve cetiri. Veli da je sve zice pospojio. Neznam dali mogu te spojeve provjerit bez skianja branika pa sam se ponadao da su mozda samo osiguraci posto na jednoj strani rade a na drugoj ne.

Hvala ti! vidjet cu sta cu s tim...

Vrh

PostPostano: ned lis 17, 2010 5:33 pm 
Veteran
Veteran

nemaš problema
sumnjam da možeš provjerit bez skidanja branika, ali možeš pozicije izvadit, samo moraš bit jako jako pažljiv jer ćeš ih strgat kao i ja.

Vrh

PostPostano: ned lis 17, 2010 8:01 pm 

Skuzio sam koji je osigurac za te pozicije. Na ploci sa osiguracima u kabini, gornji red, drugi s lijeve na desnu stranu. Osigurac je za sve bocne pozicije i svjetla na kontrolnij ploci.

Vrh

PostPostano: ned lis 17, 2010 8:10 pm 

Vozi: s40 1.8
Citat:
Kad se vec prica o osiguracima,gdje da nabavim glavni osigurac,na kutiji pise alternator? 120A
meni je isto trebo i imaš u svim ovlaštenim servisima , cijena je 50 kn ,a ja imam 2 u rezervi pa ti mogu jedan prepustiti.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 15 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: