E to se traži ... da, često idem gore - čitaj kad god imam vremena, to mi je 15 min od mene s motorom, a čuj znam dečka kaj je sad gore na stazi, vlasnika ti nikad nema jer je to od Rausc-a kaj ima kamione i navodno od nekog SLO kaj su u kompi, ne znam za to, al mogu se raspitati za zakup staze cijeli da dan za aute, pa cu vidjeti koliko bi to došlo no vjerujem da nebi trebalo biti pretjerano s obzirom ako se planira za jesen kad nije guzva gore, inace ja placam sat 100 kn s motorom, ali službena tarifa je 150/200 kn, no stalni posjetitelji imaju neki bonus. Ali bilo bi bolje da se kasnije nakon ljeta otvori tema o tome tadko da cu imati neke tocne podatke (koliko ce nas biti, kako dugo, jel trebamo hitnu ... bla bla bla) i argumente kada cu ga ici pitati tako da imam info za podkrjepiti i dogovrati termin/cifre i k tome slično, jer informativno njega nešto pitati to ti je ko nebo i zemlja.
Inace, tvoj jako dobar prijedlog da se rijeci prenesu na dijela ... tamo cu onda i ja dokazati da tdi 105 ks i nije tako baš slab na tako kratkoj stazi sa puno zavoja