Osobno sam stavio takvu cijenu koja je naravno visoka iz vrlo jednostavnog razloga, auto ne prodajem nužno, no da se nadje ozbiljan kupac naravno da sam spreman pregovarati za ''realnu'' cijenu, a za forumaša ima kompletan thread o tom autu od kad je kod mene tako da nema mačka u vreći ili prikrivanja nečega. Čisto bih ga zamjenio za xc60 d5, za ama baš drugo ništa ne, tako da to je za sada samo želja, jer u vrijeme ove krize ne vjrujem da se bude išta prodalo. Taj xc za mene vrijedi puno kako i svakome od nas njegov auto, auto je 100% ispravan i održavan i ne nemjravam ga mijenjati za nešto drugo, da mi je hitno i onda ni sam ne znam što sam kupio i što imam, ovako imam auto sa 160 tkm u tip top stanju.
Full optional je marketinsški trik naravno, dobro formuliran oglas iz mog osobnog iskustva pospješuje prodaju, jer po mojem mišljenju gotovo da nema auta sa full opremom, pritom naravno mislim na svu dod. opremu koja postoji za taj auto, a da ju taj auto ima onda bi bila full oprema

Osobno ne patim na neku posebnu opremu, a manje više svaki auto ima ono kaj je meni jako bitno - daljisnko cz, bar da su prednji prozori na struju, abs, airbagovi, servo, klima, xenon poželjan no ne nužan, dobar/prolazan NCAP test i to je to.