Hvala tcode! Pravi si doktor! jedino na sta pomišljam još je da nisam stavio motor u fazu...
imao sam problema sa poklopcom ventila... Spricao je ulje na više krajeva,pa sam se bio odlučio promjeniti brtvu poklopca,i trk u Trst po: Silikon od Volva baš za visoke temp. 4 semeringa za bregaste,4 O-ringa za tunel oko sviječica, i nova brtva čepa ulja,sve skupa 98Eura.I sad kad sam krenuo razvidavati poklopac,skužim da od 37 vijaka samo 9 ih drzi,ostali su "prožlajfali"!!! došlo mi je da ubijem čovjeka koji mi je radio generalku!!! "majstor" mi ih je sve prestegao i uništio navoje... Sta sad? cudno da mi bregasta nije izbila poklopac! Ajde sad sve navoje narezivat nanovo! Kako su originalni vijci bili 7mm trebalo ih je proširit na slijedeči standard odnosno 8mm,jedino je bilo malo problem pronaci nareznicu 8mm jer se ne radi klasičnom navoju hoda 8x1 nego finom 8x1.25,ali zahvaljujuči vezama u uljaniku

i to se rješilo! Nakon ručnog narezivanja 37 vijaka i to puta 2 jer ide nareznica A pa onda B, ruku ne osječaš!

ok,sve je ispalo za 5,nigdje ni kapljice ulja,jedino se bojim da kad sam remen stavljao nazad (bez popuštanja zatezača) da mi nije pobjego koji zub! jer koliko znam do 4-5 zubi se moze fulati bez da dodje do havarije,ali ce auto ici ful slabije.... Vidjet cu ito poslje velikog servisa! A za cukicu pritiska turbine i temperature ulja sam jako zainteresiran! imate konkretno koju firmu za preporučit??