Citat:
Jebate ti si lud ko puška.Bogme neznam do bi to bil kak je prezime ili tak nekaj.Samo da je turbo pa makar i traktor.Nisi prav došal z mora i već si piknul volvača.To ti je pravi fan 8)
Ma kupil sam ga na nevidjeno još v nedjelju kad sam se bil cul s Dugim u VŽ-u, rekel sam coeku da mu dam iljadu evra ak je u voznom stanju i ak se more regati i tak je bilo, dopeljal ga je doma i rekel sam starome nek mu da peneze ak je auto ''za voziti'' on ko on je rekel da sam bedast i da koj bum s tijem, ja reko dej same coeku penezi i ckomi koj te briga, i ja sam dosel v nedelju navecer doma i volvac je bil na dvoristu pred garazu .... e to ti je kupovina, znam same da je komentiral taj coek (ima 60 let) tj. njegva zena, da kao moj muz je bedast al ovo jos nisam dozivela da je neko kupil a da nije ni videl, a jebiga, iljadu eura potrosis na nekaj bezveze, a ovak je opet bar jen volvo doma ... ziveli, nemrem se zmisliti prezimena a ugovori jos nisam napravil, ni on odjavil ni nic ... bum valjda of tkeden ce bum stigel.