Ja bi samo da slozim ono sto imam... ''Samo''...
Volio bi imati dva renola 4... Jednog vec imam; to mi je druga GTL-ka do sad. Strasan auto. 8) Volio bi ga rastaviti do gole sasije pa restaurirati kako bog zapovijeda da ga imam iducih 20 godina. I to u toootalnom stocku. Onako, bas tvornicki.
Drugi auto bi volio da bude starija Katra. TL-ka... Samo da je slozena sa motorom od Alpine 1,4 95KS. Taj bi mi bio za ove trpane i mlatimudante sa BMW-ima, CLK-ima, GTI-ima , ĐESARAMA, i slicnim... Samo da ih operem sa ''tamo nekim ljuljavim ruznim šporetom''...

8)
Treci auto bi volio da bude ovaj moj Brikonja. Isto izvana u totalnom stocku, utegnut i usminkan... Lakiran do zla Boga... Jos ne znam boju...

Recimo kombinacija titan sive sa crnim...

A unutra kakva moderna turbodieselcina sa cca 150-ak KS. Iako... Nema Bricka do turbo Bricka, ali necemo sad pretjerivati, zar ne...?
Cetvrti auto bi mi bila moja Buba... Isto utegnuta i sredena... Motor klasika - sreden standardni motor sa eventualno dva karba i hand made auspuhom. Ali nije bas potrebno. Necemo pretjerivati...
Peti auto (od kojega sam, gle cuda...

lagano odustao

) bio bi moj sanjani DaktaRI odnosno stari Land Rover (recimo serija III). Joooj kako mi je dobra ta pila.

iako ima sto drugih boljih off road vozila - ja bi bas mog DaktaRIa... I zvao bi ga Antikrist, naravno... (Bogovi su pali na tjeme

)
Sesti auto bi bio moj Tristac, odnosno moja Zastava 1500. Taj bi auto isto volio ili u stocku ili sa motorom/mjenjacem/ovjesom od Fiata 132...

Ali to bi bila perverzija. I ovako u originalu je auto STRAAAAVAAAA... Tiha patnja mladezi 70-ih...
Sedmi auto bi bio ovaj moj Rekord C 2door-sedan iz '66. Za njega vec imam motor 2,5 redni sestak sa Getragovim 5-ero stupanjskim mjenjacem. E taj bi auto ubrutalio koliko ide... Dupli karbovi, oldschool felge... Ofarban u real muscle car ''ratnicke boje'' sa obaveznom crtom po autu.
Eto... To bi ja... I nista vise.

I da... Kad bi dobio para na lottu...

Toliko para da se ne daju izbrojiti...

Ma kupio bi Volksa Passata, uparkirao ga pod okriljem noci da me nitko ne vidi i svaki put kad bi Brickom izlazio sa parkinga bi ga lagano bumpnuo... Ocesao... Kvrcnuo... Naravno dok me ovi spijajuci susjedi gledaju... I svaki put bi ostavio cedulju sa podacima ''vlasniku''.
To bi radio samo zato da krelcima jednom zauvijek pokazem da ljudi koji voze (citaj: VOLE) stare aute ne moraju nuzno biti sirotinja koja nama para. Time bi im pokazao da i da imam para - nikada ne bi vozio ''nova kola'' kao sto je Passat. To sto su doticni kruha gladni i imaju minuse na karticama - nije bitno. Glavno da se vozaju ''nova kola''. Prc this...
Voah... Frik je rekao...