Sada je: ned lip 22, 2025 9:42 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 58 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: uto sij 12, 2010 8:52 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Citat:
Citat:
molim vas odgovor ak ko zna...štap od ulja odnosno ulje je u autu kremaste boje i oblika,odnosno poput neke emulzije a na dnu štapa se nalazi hrpa malih balončića???????? ono tako nešto nisam u životu vidjeo!!?? zna li tko o čemu je riječ? da li motor kaput?? hvala
Emulzija je u pravilu od vlage u ulju:Znači par 100 km da se ulje dobro ugrije i voda ishlapi,a nebi bilo loše ni promijeniti ulje :wink:
Znači gori je znak kad se takva emulzija nađe u posudici antifriza, jel da?

Vrh

PostPostano: uto sij 12, 2010 9:57 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Ukratko DA :mrgreen:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 10:05 am 

ali gledaj..ja sam otišao kod mehanika i u ulju je bacao neke balončiće,odnosno davao je vrlo živahne znakove da mješa ulje i vodu,auto je ispuhan ,odnosno vožen nekih 250km po istarskom ipsilonu pun gas i opet isto,ulje puno balončića,odnosno vode,koja baš nema puno veze sa vlagom,svejedno sinoć sam bio primoran vratiti auto i uzet svoj nazad,pošto smo radili neke zamjene...ljudi ni neznate veličinu moje žalosti :( :( :( ostalo na autu je ok ,lijepo izgleda nije izdrndan,ali mu ne rade zadnja vrata desna,pa su čašice amortizera u klincu,kočnice ubijene,kilometraža debelo skinuta iako interijer ne pokazuje znakove nekakve istrošenosti,baloni u ulju..svejedno, nisam mogao riskirati toliko,morao sam ga vratiti..jao a tako je bio fin .... :( :(

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 10:47 am 
Veteran
Veteran

sad mi uopće nije zao što nisam taj auto išao gledat

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 10:48 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:
ali gledaj..ja sam otišao kod mehanika i u ulju je bacao neke balončiće,odnosno davao je vrlo živahne znakove da mješa ulje i vodu,auto je ispuhan ,odnosno vožen nekih 250km po istarskom ipsilonu pun gas i opet isto,ulje puno balončića,odnosno vode,koja baš nema puno veze sa vlagom,svejedno sinoć sam bio primoran vratiti auto i uzet svoj nazad,pošto smo radili neke zamjene...ljudi ni neznate veličinu moje žalosti :( :( :( ostalo na autu je ok ,lijepo izgleda nije izdrndan,ali mu ne rade zadnja vrata desna,pa su čašice amortizera u klincu,kočnice ubijene,kilometraža debelo skinuta iako interijer ne pokazuje znakove nekakve istrošenosti,baloni u ulju..svejedno, nisam mogao riskirati toliko,morao sam ga vratiti..jao a tako je bio fin .... :( :(
Nije mi jasno kako netko uopće može očekivati ispravan i očuvan auto takvog tipa. Takav se ne prodaje ili je pretjerano skup. Kad ideš tako nešto kupovati koliko daš za njega računaš da ćeš još skoro još toliko dati da ga dovedeš u red. Logika za početnike.

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 11:01 am 

ma jasno..slažem se ja ali nekad nije moguće sve vidjeti iz prve..bitno je da sam ja to uspješno vratio ...nažalost,iako je bolje ovako jer bi mi izbioo bar još 3-4milje eura nakon određenog vremena. :(

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 11:07 am 
Veteran
Veteran

Nije mi jasno kako netko uopće može očekivati ispravan i očuvan auto takvog tipa. Takav se ne prodaje ili je pretjerano skup. Kad ideš tako nešto kupovati koliko daš za njega računaš da ćeš još skoro još toliko dati da ga dovedeš u red. Logika za početnike.[/quote]

u tome se ne bi slozio s tobom
ako pogledaš kakve su cjene vani od T4,visoke su
da traziš tu za t4 koji je odrzavan,mazen i pazen i da je full sve ok toliko love nitko te ne bi ni zvao
a da se moze nać,moze,samo je pitanje koliko ti sam cjeniš da taj auto vrijedi

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 11:18 am 

ja sam ovaj auto išao gledati isključivo i u prvom planu zbog cijene i konačnici zbog onoga što pruža za tu cijenu koju sam mogao dati..a sada početničke greške il ne,što se tiče mene ja sam promijenio dvadesetak auta u nekoliko godina i kao bar malo se razumijem,ali ponavljam neke stvari ne možeš uočiti odmah,iako kadkad cijena nije odnosno je u skladu sa stanjem auta,tako da o početničke greške ostavimo za početnike.. :D

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 11:21 am 

iako moram priznati da sam malo bio neoprezan,blještavilo auta me ponijelo heheh...e sada ponovo tražiti t 4...

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 11:21 am 
Veteran
Veteran

Citat:

u tome se ne bi slozio s tobom
ako pogledaš kakve su cjene vani od T4,visoke su
da traziš tu za t4 koji je odrzavan,mazen i pazen i da je full sve ok toliko love nitko te ne bi ni zvao
VIdiš da si se složio sa mnom. A ovaj ostatak što je ispao iz kvota, kad nađeš jedan takav, potpuno ispravan koji će voziti bez greške barem godinu-dvije i za sitne novce, javi tu, ja ću te počastiti s pivom i gablecom.

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 11:40 am 
Veteran
Veteran

koliko bi dali za potpuno ispravan t4?
da je sve kako treba?

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 11:56 am 
Veteran
Veteran

Vidiš, ja ne bi dao ni cvonjka, jer me ne zanima takav auto.

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 1:33 pm 
Veteran
Veteran

vrag meni nije dao mira :doh: ,išao sam zvat za ovaj T4 :roll:
kaze vlasnica da je auto uvoz iz rima,hvali se ona meni za kw,da je sve to super,samo da treba gume promjenit
plin da je stavila prije dvije godine
najbolje reakcija je bila kad sam rekao da sam ja imao volva t4,i što je sve bilo na autu i odgovor a to je previše :D
i da je zurba
kad sam pitao kad mogu doć to pogledat,odmah :doh: je bilo da sutra dolazi jedan,prekosutra....
tko zeli kupit će :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 4:54 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
:o

Zadnja izmjena: sansi, dana/u sri sij 13, 2010 5:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

PostPostano: sri sij 13, 2010 5:00 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
Citat:

Nije mi jasno kako netko uopće može očekivati ispravan i očuvan auto takvog tipa. Takav se ne prodaje ili je pretjerano skup. Kad ideš tako nešto kupovati koliko daš za njega računaš da ćeš još skoro još toliko dati da ga dovedeš u red. Logika za početnike.
Ovo je čista neistina!!!
Ja sam svog prodava potpuno ispravnog i očuvanog sa hrpom dodatnih stvari za siću. :x

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 58 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: