Sada je: ned srp 27, 2025 12:51 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: pon pro 28, 2009 6:59 pm 
član VKH
član VKH

Što da učinim... kamion ili ja?

--------------------------------------------------------------------------------

Odmah kažem klon sam. Nevolim da se o meni puno toga zna pa molim da se ne ljutite.

Moja priča počinje ovako. Upoznali smo se na faxu , sve super , krasno , zajednička ljetovanja, izleti , putovanje. Maštali o zajedničkom životu nakon zavšetka i pronalaska posla...stvarno nisam imala ni najmanjeg razloga da se požalim na partnera. Završili smo fax, pronašli posao ali on nije bio zadovoljan njime. Odlučio se položit kategoriju za vozača šlepera, ispočetka nisam imala ništa protiv jer je za fax zarađivao vozajući robu po gradu , mislila sam da to želi za rezervu , ali ne... zajednički život je odlično funkcionirao ...spominjao se i brak...a onda je sve propalo bar mislim da je propalo

Naime, dao je otkaz i zaposlio se kao kamiondžija, sretan je ali ga ne viđam. Totalno je opsjednut kamionom, kad je doma po cijeli dan je u njemu , prčka , slaže , čisti, ljepi table, postere , dobro i moju sliku je stavio na volan. Ne brigam se da će me prevarit iako živi kako živi. Sex nam je prije bio odličan , i sad je , iako se dogodilo da je jednom u sred sexa izašao i kuće da provjeri jel prikolica dobro prikačena jer ujutro ide na put. Mislim WTF !??? Znam da me voli ali ponaša se kao da me nema. Pričala sam s njim o tome da ga želim uz sebe a ne na cesti , a on meni da pođem s njim ??? Imam svoj posao i ne želim se vozati okolo a i zgrožavam se od same pomisli na volan. Prije tjedan dana bila nam je godišnjica , uvijek bi nešto posebno priređivao a sad je na kamion zaljepio naljepnicu s mojim imenom !!?? Kao da je šleper nazvao po meni i da nisam ni svjesna koja je to čast. Kad ode na put nema ga od 5 do 20 dana. Ja sam doma, sama , usamljena, nazovem ga ali neće da priča u vožnji a i roaming je skup. Kaže da se napokon osjeća kao kralj u tom šleperu , a cijelo vrijeme smo se mučili na faxu da možemo imat normalne poslove i živjeti zajedno.Inače smo oboje pomalo asocijalni i nemamo puno društva , moglo bi se reći da imamo samo jedno drugo, ili smo imali jer on sad ima drogog. Puno toga je iza nas , volim ga i znam da on voli mene , ali imam osjećaj da mu je najvažnija stvar u životu trenutno taj prokleti Volvo. Zašto imam osjećaj da sam ljubomorna na kamion , ajme majko

Molim vas za bilo kakav savjet jer neznam što da učinim.
Hvala!

P.

http://www.forum.hr:80/showthread.php?t=469090" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

PostPostano: pon pro 28, 2009 7:24 pm 
član VKH
član VKH

A kaj reć...

Neki kažu: U životu možeš imati sve, ali ne u isto vrijeme.

p.s. Life is a bitch! ( Život je težak. )

nisam od pomoći, nemam ideju rješenja problema

Vrh

PostPostano: uto pro 29, 2009 6:13 am 
Veteran
Veteran

Vozi: S40 phI-LPG
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPostano: sub sij 02, 2010 10:04 am 

Vozi: V40 1.9d
Djevojko. Nemas sanse. :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: