Dakle,došlo je vrijeme da se ide na nešto drugo! Bio sam danas na procjeni u Volvo salonu po onim Eurotax tablicama i nude mi 7000 ojra, ali kažu da ću puno bolje proći u javnoj prodaji. Nešto o autu:
S40 2.0T 125kw 2002.godina
registriran do 22.11.2010 (dakle godinu dana)
136000 km
Na autu je sve originalno,ništa nije dirano,"tunirano" itd. Redovno je održavan u ovlaštenom servisu i napravljen je veliki servis prije ljeta(remenje itd..),i mažen je i pažen
17" Alu felge (original) sa novim gumama Bridgestone Potenza R050A
Sportsko podvozje
Xenon + pranje farova
10 zračnih jastuka
ABS+EBD
Volan podesiv po visini
električno pomicani i grijani retrovizori
sva stakla na struju
Vozačevo sjedalo podesivo po visini i u 6 smjerova
Parking senzori
Krem unutrašnjost i rubovi sjedala u koži
centralno daljinsko zaključavanje sa alarmom
daljinsko paljenje vozila s dometom 1km
metalizirana stakla
ISOFIX za dječju sjedalicu,(kome treba)
Grijana sjedala
Automatska klima
Tempomat
Svijetla za maglu
Naknadno što je stavljano u auto je audio sustav,koji je također ugrađivan u Volvo servisu, a sastoji se od sljedećeg:
Panasonic DVD Divx player
Digitalno pojačalo ALPINE PDX 4.150
ALPINE sistemi SPR-13S
ALPINE SUB S serija 30 cm
kablovi za zvučnike su 4mm ,naponski kabel 35mm,i kvalitetni činč kablovi ,eto,ako nekog zanima,dakle nije ništa brljano
uloženo je podosta novaca u audio i ne mislim ništa vaditi van,znači sve ostaje u autu i sve je u cijeni.(moram to napomenuti jer su mi bili ponuđeni određeni novci,ali da skinem felge,jer čovjek kaže da mu to netreba...)
Cijena je 10000eura,nemojte me osuđivati zbog toga(znam da je puno s obzirom na situaciju),cijena je formirana na temelju eurotaxa i na temelju još par ponuda koje sam dobio za auto.
Za više informacija nazvati na 091/7663-221 ili kontaktirati putem foruma!
Slike na forumu:
http://www.vkh.hr/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=2328" onclick="window.open(this.href);return false;