ovako, nakon par sitnih i ne tolko sitnih problema, došlo je do većih
otkad sam ga kupio, znači za ljeto, problem sa paljenjem. čim auto malo duže odstoji, mora se dugo alnasovat da bi na kraju jedva upalio, dok alnasuje ide bijeli dim pa kad upali baci crni. eh sad, prvo sam mislio da vraća naftu u rezervar kad odstoji, stavim ja nepovratni ventil, no, ista stvar, ali, jednu jutro oće upalit, na zub, bez problema, drugo jutro na treći put jedva. pa sam ga odvezo kod jednog majstora i reko je bosch pupa (valjd se tak piše) i spomenio kvar od sveukupno 500 €, što mi se ne čini baš kao nekakva opcija, a i sumnjam da je u tome stvar. eh sad, došla je opcija da je akomulator u pitanju, pa sam evo maloprije stavio neki drugi da vidim oće se šta promjenit, pa čekam jutro, ali svejedno da pitam, da li je netko imao sličan problem? znači neovisno je da li je vani -15 ili +40, uvjek drka kad duže odstoji.
druga stvar, sad baš parkiram u dvorište, nešt sam išao izvadit iz gepeka, i neš sam se zamislio u autu, i onak bezze stisnem kvačilo i samo mjenjać ravno, u treću jel, kad ono, neće. hm, pa ajd probam ja u prvou pa i ostale brzine, neće uopće ubacit. niš ja ugasim auto, kad je ugašen bez problema ubacuje, upalim ga, opet sere. ajd ugasim ga opet i ubacim u prvu i upalim, neš se auto jako zatreso (al nije nikud krenio) i kad idem pustit kvačilo, nešt ko da melje ispod njega,, više kod motora negdje, i ajd ja krenem i idem napravit krug po ulici, kak sam se vozio lagano, dosta je teško bilo ubacivat u brzine, i stanem na malo raskršću, ubacim u prvu i opet totalno melje nešt, al mogu ubacivat u brzine. stanem, probam u prvu, totalno teško, u rikver još teže, i ajd ostavim ga, nisam više znao šta da napravim, majstori mi se ne javljaju, al neka. prije je on mene zajebavo, problemi sa ubacivanjem u rikverc, al samo to, ovo je prvi put da mi se ovak šta dogodilo... zna li netko u ćemu je stvar?
eto, to je to od mene, al kak je to sve krenilo, lako moguće da ću ga prodat jer više ni sam neznnam šta ću s njim, samo sranja...
hvala
_________________ "There are dreams and desires, sanity or curiosity, rational or gut decision, clear targets or spontaneous detours, and there's the good feeling of driving a car wich is just as individual as you are. That's why you drive one. Volvo for life" 
|