Citat:
Citat:
@Vili - ako sam tebe ili nekog uvrijedio, oprosti, to mi nije cilj... ...
Pa nazvao si me Mercedesoljupcem.
Za ovaj S350 sam skužio da je u pitanju auto koji je malte ne stalno u istoj kući, ali sam htio reći da i to dosta ovisi o samom vlasniku.
Pa kad si ga gorljivo pokušao obraniti
A naravno da sve ovisi o samom vlasniku, tu se u potpunosti slažem, al da je sreća ključni faktor, to je isto činjenica. Šta bi ti meni sad rekao, a i ostali na forumu, da je od našeg bivšeg šegrta ujak, prodao prije 2 godine Protona 415 benzinca, sa 350.000km, starog čini mi se 8 godina, (auto je održavan po isteku garancije kod nas), a da se nikad nije taklo u motor i mjenjač na tom autu, samo redovno održavanje tipa ulje, filteri, remenje, uz 2x godišnje mijenjanje amortizera, kugli i krajnika jer je frajer 3x tjedno s njim obilazio stoku u polju

i još putovao na posao preko 300km svaki dan. Kad je njega prodao uzeo je novu Daciu Solenzu diesel, i ista priča, samo toči i vozi. Eto, a ko bi normalan i još da radi toliko km svaki dan kupio takav auto, bilo daciu, bilo protona, a on se samo vozi i smije na komentare... Prestrašno, a ljudi kupe 5-6 puta skuplji i kakti kvalitetniji auto pa im se stalno kvari nešto. Ovaj ili je tolki fenomen ili stvarno čovjek ima sretnu zvijezdu nad glavom... Mislim tj, uvjerio sam se već masu puta da je sreća ključni faktor kupnje auta bez obzira na marku u zadnjih 10-15 godina, i to je tako...