Citat:
ja ne kuzim u cemu je problem reci svoje misljenje, pregristi ponos i ispricati se??? mozda bi se i HK isprical da je imal priliku, ili bar objasnil
evo, budimo iskreni... iz moje obicne zebancije, rijeci se krivo protumacile, ja sam kriv jer sam teske rijeci upotrijebil i sansi se uvrijedil, ja povukel svoju rijec, isprical se, pojasnil kaj sam htel reci... i sve 5... nikakve prijetnje.... kolko ja znam, branku se nije dalo nit pokusaj da objasni zakaj je onaj PM,
Viš viš, možda bi se i ja ispričao da sam imao priliku za to. Prema tome ne možeš jedno zagovarati na jednom a sasvim nešto drugo na drugom mjestu. Piškiti ili kakiti? 8)

A na ovo sa Sansijem mogu ti samo

, kamo sreće da nas je više takvih. Oprosti šta cijelo vrijeme vučem toliko staru i offtopičnu usporedbu, ali za obje situacije nastojim zadržati i iskazati isti stav.
Citat:
iako se nije trebal objavljivat jer mi to djeluje na djecju foru tata tata, onaj decko mi je rekel to i to, upravo tak napisal i kaj je htel s tim reci ili bilo kaj...
Vi ste svi veliki dečki i macho tipovi koji svoje tate tuku a majke salju iu PM.

Daj molim te.

Sa Brankom sam imao sasvim pristojan odnos iz prostog razloga kaj se nisam puno upetljavao u rasprave sa njim. Oni koji jesu su se napatili. I kad sam pokušao zaustaviti tu glupu, vrijeđajuću i djetinjastu (možeš si kupiti samo kramu, a vidi mene kapario sam novi 740, koji sam ja kit...) raspravu između njega i Grima bez prijetnji ovlastima i spominjanja institucija, onda sam dobio kaj sam dobio. Ponavljam, to je bila samo kap koja je prelila čašu mojeg strpljenja, nikako ne i glavni i jedini razlog. Čovjeka nikad nisam upoznao u živo, šta sam mogao imati protiv njega? Ne piše mu na čelu je li nekrofil ili pedofil ili

Niti je bitno, dok civilizirano komunicira. Šta je itko imao s njim privatno nije moja stvar, ali ono viđeno javno sasvim sigurno je to bilo i više nego dovoljno da ga se odstrani, pa je valjda i adminomodovska odluka temeljena na tome. Ovak ja budem pokupio svu krivicu (ili zaslugu, ovisno šta će reći anketa) za to, ali šta je tu je.
To bi bilo sve (i previše) od mene na zadanu temu

, za sve ostalo tu je skora Skupština kluba pa kandidirajte, birajte, smjenjujte i radite kaj god hoćete.