Sada je: sub kol 02, 2025 11:39 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 100 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 3 4 5 6 7
Autor/ica Poruka
PostPostano: sri ruj 16, 2009 1:58 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Da ja sam između ostalih ovdje moderator :?: I da drugi moderatori su htjeli zalockati ovu temu odmah u začetku,no nisam dozvolio,jer ajde nek se ljudi ispucaju i nek kažu kaj im je na duši.
No izgleda da če tema dogurati do onoga čega ne želim :!:

Da po posljednji put ponovim:NEMA VRIJEĐANJA OSTALIH SUDIONIKA NA FORUMU :!:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 2:01 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Citat:
Da po posljednji put ponovim:NEMA VRIJEĐANJA OSTALIH SUDIONIKA NA FORUMU :!:
Eto, jel' to bilo teško :lol:.

Ajmo sad svi zajedno na pivu ili barem na sok od brusnice :D.

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 2:09 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Kovu za preCjednika :dance:
O, hvala na ukazanoj časti, ali sasvim se dobro osjećam kao obični pučanin! :D

5-cyl rulez forever! 8-)

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 3:02 pm 
Veteran
Veteran

Ma kakvih 5, 6 je zakon :lol:

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 3:03 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Ma kakvih 5, 6 je zakon :lol:
A i to kaj veliš, size metters.. :lol:

P.S. predlažem da nastavimo raspravu o cilindrima na temi koju je tcode otvorio a ovu temu da polako prepustimo zaboravu

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 5:51 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Citat:
Već sam spomenuo Branimiru, pa da ponovim, čini mi se da je ta poruka HK-a shvaćena predoslovno s Branimirove strane a izgleda i još nekolicine. Ovo je forum, skup različitih ljudi, neki idu gledati operu u HNK, neki idu na koncert Severine. Malo je pretenciozno očekivati od svih ophođenje primjereno stankama između dva čina u HNK.
Nisam je shvatio doslovno jer da jesam to bi onda malo drugačije izgledalo, ali je bilo dovoljno bezobrazna i sasvim nepotrebna. A sad tko se tak razgovara svaki dan sa svima onda mu to ne predstavlja ništa značajno.

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 6:03 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
@Branimir : i LAŽEŠ KO PAS,...pa kaj bi takav čovjek tam radio uopče, kad ni ovdje nije sposoban se ponašati i djelovati kao jedan admin
....
- ANKETA ti je kao i velika bvečina ovih tvojih postova jadna i da prostiš za rit obrisati,
...
nesposbnih ADMINA kao što si ovdje nažalost od svih samo ti.
...
E onda bi več kao stari konj več mogo i neki kurac znati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije mi apsolutno nikakva sila čitati više ove bedastoće. Mogu potrpiti i nisam konfliktan tip, ali ovo je ipak previše. Vlasnik foruma će odlučiti da li ja kao moderator radim posao kako treba, ako smatraju da ne radim nek me zamijene. A do tada si više neću dopustiti uplitanja ovog tipa. :!: :!:

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 7:07 pm 
Veteran
Veteran

potpuno se slazem s sansievim natpisom 2 str prije
ja ne kuzim u cemu je problem reci svoje misljenje, pregristi ponos i ispricati se??? mozda bi se i HK isprical da je imal priliku, ili bar objasnil
evo, budimo iskreni... iz moje obicne zebancije, rijeci se krivo protumacile, ja sam kriv jer sam teske rijeci upotrijebil i sansi se uvrijedil, ja povukel svoju rijec, isprical se, pojasnil kaj sam htel reci... i sve 5... nikakve prijetnje.... kolko ja znam, branku se nije dalo nit pokusaj da objasni zakaj je onaj PM, iako se nije trebal objavljivat jer mi to djeluje na djecju foru tata tata, onaj decko mi je rekel to i to, upravo tak napisal i kaj je htel s tim reci ili bilo kaj...
kolegi s foruma koji misli da podrzavam HK samo zbog pokloncica koje je slal, saljem veliki osmjeh uz zelju da procita jos jednom moj prethodni post... o tome koliko mi je HK nematerijalno pomogao... :wink:

pitanja u vezi arhitektonskog projektiranja, legalizacija i sl...
http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 8:14 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
ja ne kuzim u cemu je problem reci svoje misljenje, pregristi ponos i ispricati se??? mozda bi se i HK isprical da je imal priliku, ili bar objasnil
evo, budimo iskreni... iz moje obicne zebancije, rijeci se krivo protumacile, ja sam kriv jer sam teske rijeci upotrijebil i sansi se uvrijedil, ja povukel svoju rijec, isprical se, pojasnil kaj sam htel reci... i sve 5... nikakve prijetnje.... kolko ja znam, branku se nije dalo nit pokusaj da objasni zakaj je onaj PM,
Viš viš, možda bi se i ja ispričao da sam imao priliku za to. Prema tome ne možeš jedno zagovarati na jednom a sasvim nešto drugo na drugom mjestu. Piškiti ili kakiti? 8) :think: A na ovo sa Sansijem mogu ti samo :clap:, kamo sreće da nas je više takvih. Oprosti šta cijelo vrijeme vučem toliko staru i offtopičnu usporedbu, ali za obje situacije nastojim zadržati i iskazati isti stav.
Citat:
iako se nije trebal objavljivat jer mi to djeluje na djecju foru tata tata, onaj decko mi je rekel to i to, upravo tak napisal i kaj je htel s tim reci ili bilo kaj...
Vi ste svi veliki dečki i macho tipovi koji svoje tate tuku a majke salju iu PM. :) Daj molim te. :shhh: Sa Brankom sam imao sasvim pristojan odnos iz prostog razloga kaj se nisam puno upetljavao u rasprave sa njim. Oni koji jesu su se napatili. I kad sam pokušao zaustaviti tu glupu, vrijeđajuću i djetinjastu (možeš si kupiti samo kramu, a vidi mene kapario sam novi 740, koji sam ja kit...) raspravu između njega i Grima bez prijetnji ovlastima i spominjanja institucija, onda sam dobio kaj sam dobio. Ponavljam, to je bila samo kap koja je prelila čašu mojeg strpljenja, nikako ne i glavni i jedini razlog. Čovjeka nikad nisam upoznao u živo, šta sam mogao imati protiv njega? Ne piše mu na čelu je li nekrofil ili pedofil ili :gay-imgay: Niti je bitno, dok civilizirano komunicira. Šta je itko imao s njim privatno nije moja stvar, ali ono viđeno javno sasvim sigurno je to bilo i više nego dovoljno da ga se odstrani, pa je valjda i adminomodovska odluka temeljena na tome. Ovak ja budem pokupio svu krivicu (ili zaslugu, ovisno šta će reći anketa) za to, ali šta je tu je. :confusion-shrug: :sleeping-yellow:
To bi bilo sve (i previše) od mene na zadanu temu :doh:, za sve ostalo tu je skora Skupština kluba pa kandidirajte, birajte, smjenjujte i radite kaj god hoćete. :whistle: :angry-cussingargument:

Vrh

PostPostano: sri ruj 16, 2009 9:26 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: xxxxx
Evo kao što sam obećao lockam temu, bezobrazni dobili opomene :snooty: , jer ovo nikam ne vodi

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 100 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 3 4 5 6 7

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Lucas i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: