Citat:
Bez brige Branimire, ovo neče prerasti u diskusiju izmedju tebe i mene, jer sa takvima kao što si ti mi se neda daviti i tratiti vrijeme. Sorry ako ovu moju konstataciju smatraš kao uvredu.
A zašparaj si onda trud i ignoriraj me, ne davi se i ne trati vrijeme. "Bogovsku moć" sam ostavil doma, u ovoj temi sam obični sudionik.
Citat:
Očigledno je SVIMA da si prvi počeo provocirati HK-a. Prvi si napisao direktnu uvredu i ADMINI te nisu upozorili na to ? Ili sam u krivu ? Što je danas sramota da ti netko progleda kroz prste ili da te zametne u ladici, ma nije, štoviše to je jako dobra sposobnost i ako se korsiiti u pravoj mjeri, niti se ne primjeti na I pogled ...I što je tu nejasno ? Napiši samo, jedva čekam, ne samo ja več i velika večina članova ....

Sve već piše, samo je trebalo čitati. Na tvoju pak maštu otipkanu ovdje ne mogu utjecati. A pisalo je (copy/paste mog posta):
Da je stigao samo ovaj drugi, nema problema, barem bih pojasnio na šta sam mislio. Ali zbog onog prvog tražim od institucija OVOG FORUMA (jer na te jedino i mogu imati nekakvog utjecaja, sve one na koje misli dotični su njegov problem) trajno oduzimanje prava na sudjelovanje u istom i to zbog kršenja pravila 2.1, 2.2, 2.4 te 3.4. Ranije u temi je bilo kršenja pravila po točki 5.1 ali nisu bile poduzimane nikakve sankcije, samo javna upozorenja.
Isto tako, molim institucije Volvo kluba Hrvatska (ovo je privatni apel, nema veze sa mojim moderatorskim statusom i ne želim da isti utječe na konačnu odluku) da prvom prilikom razmotre brisanje dotičnog is popisa redovitih članova VKH. Mislim da je sve jasno, kaj sam mislio to sam i napisao. Ono kaj ti misliš da sam ja mislio zadrži za sebe jer nema apsolutno nikakvog temelja. Ponavljam, u odluci o udaljavanju Branka sa foruma nisam sudjelovao ni na koji način, osim šta sam je tražio kao što je može tražiti bilo koji drugi sudionik. Pa i ti, vjerovao ili ne.
Citat:
- ti si poštovao, kaj si ti poštovao, ja sam napisao cijeli esej, oču postat i teme više nema, paff isparlila je, no ja sam mali čovjek pa nemam bogovsku moč otvarati topic jelda ... baš mi je žao toga kaj nije to uspjelo proč još na ekran ... A zašto bi i ti meni slao PM kad imamo forum i rubriku pod razno, ak imaš kaj reči reči ovdje ili šuti.
Da, poštovao sam jer ako si pročitao citat, pročitaj ponovno
potcrtani dio citata. Osobno nemam niš sa brisanjem te teme, da si htio pročitati moj prethodni post otvorenih očiju a bez ikakvih primisli vidio bi da nisam niti stigao reagirati. Na ovom forumu NEMA samovolje pojedinca, ma koliko je htio nekome nagurati u usta.
Ovi temu si pak otvorio nadajući se da ipak bude ostala, i kad je ostala naravno koristiš način administriranja protiv kojeg se inače zdušno boriš.
Citat:
- ne znam na kojem sam ja to forumu ikada bio moderator, to samo ti valjda znaš ??? Ak misliš na XXX forum onda i sam znaš zašto si izbačen, jer tamo admini ne čekaju 5 dana ... no to je sad off topic ove teme iako je pod razno.
Ne znam kaj si bio nit me više briga, ali radilo se o VFC forumu, napisal si mi takvo objašnjenje o izbacivanju da to ne bi pas s maslom pojeo. A takvo šta ne pišu baš obični sudionici? Nisam izmislio ništa i nemoj tražiti da iskopam taj post. Ako je to bilo tvoje privatno mišljenje pa si se upucaval tamošnjim adminima/modovima, tim gore.
Ono šta još mogu dodati: bezobrazluk je bezobrazluk, bio javan ili privatan. Nije mi sila slušati takve bedastoće, javno ili tajno. Vjerojatno sam pretjerao što sam tražio javnu ispriku jer je uvreda ipak bila poslana privatnom porukom, ali kad je obitelj u pitanju tu nemam nikakvih obzira prema bilo kakvom ataku na nju i od bilo koga. Imam desetljetno iskustvo na news grupama i kojekakvim forimima, ovi mi je prvi nakojem moram i raditi nešto. Načitao sam se vrijeđanja, ali mi se nikad nije dogodilo da me netko ovak počasti.
E sad, ako će se admini htjeti složiti s tobom da ne bi smjeli čekati 5 dana, onda su već trebali obrisati ovu temu, a pokretača iste udaljiti sa foruma na neko vrijeme zbog kršenja pravila 5.1. Ako će nastaviti kao i do sad svi će imati prilike napisati ono kaj ih svrbi, pa i ti. Ne sumnjam da ne budeš to iskoristio, demokracija umjesto autokracije.