Citat:
Aha, onda dobro :neutral:.
OnTopic: ja bih svakako izbjegavao aute sa talijanskog tržišta, osobito diesel-e. Naravno, to ne znači nužno da ako auto nije došao od tamo da je uber dobar. Svaki treba temeljito pregledati prije kupnje..
Slažem se u tome, ali je činjenica ako ide u salonu da je tamo 90% volvača iz ITA i to svi dobro znamo, jer su ajmo reč njemačka i belgija, od kuda naši dealeri masovno uvoze te krame, preskupe zamlje za volvo, tj. tamo je volvo skup i nema ga se računice vozit ovamo. Jbga i ja sam ima dva 850 koji su došli iz ITA na kraju krajeva a vjerujem da ima još tu oho ho ljudi kaj su ljubimci dovukli korjene iz ITA, kad se samo sjetim TRCZ-a i volvača tamo, pih jedan dan na satu 380 000 km, drugi dan 98 000
@Extion: nisam te onda skužio, ja mislio da si digo 9ooo eur keša preko kreditne lijije i da tako kupuješ, zato sam ti predložio ITA, em ti je blizu, em se fakat tamo da naći dobarauto za sebe, ali treba tražiti, onaj link što sam ti dao, recimo takav auto neće nikad doći ovdje u salon jer je preskup, da preskup sa tih svojih 5 i neš kila eura, za naše dealere je to puno jer oni ipak žele min 30-40 zaradu.
S druge strane, ipak je najbolje kako ti je i grimm predložio, ak ti ne gori, čekaj malo, cijene padaju drastično da to nije normalno, pikiraj si nekog koji te zanima, vidi, u biti se najprije odluči el češ 40 ili 60, to nisu ni slični auti, a onda u potragu i rušenje cijene, iako mi se onaj v40 t4 svidja a i blizu ti je, skokni pa vidi ... u njemu ti neče biti dosadno