Evo par c/p sa french cars -
'Ja kad sam gledao,bio je Polo GTI cup sa 180ks ,cijena 163tkn,197ica ja koštala 158tkn,ali je bila bolje opremljena(koji EPIC FAIL) nisam onda znao
da reno vozila pucaju(doslovno) od "kvalitete" dopustio sam da me zavara vanjski izgled i dodatna oprema!
btw čipani polo masakrira Clio radi nekih 14.1 na SR a čipani Clio 15.0 wink.gif'
'Istina, očito da ne postoje valjci na svijetu koji bi bili mjerodavni pošto nigdje još u svijetu nije pokazao više od cca 185-187ks stock.
Nema veze, u principu sam stavio graf samo da se vidi "ENORMAN" potencijal Clia 197. Dakle, sa Miltek kompletnim ispuhom, K&N panel filterom te remapom nisam dobio više od 5ks.
BTW: 139,3ks - 138,7ks = RASNIH 0,6ks na kotaču....LOOOOL
Idemo opet:
Renault Sport majka! lmao.gif '
'zašto ti nevoliš taj Clio..a pereš svu konkurenciju???
Radije bih da mi je pouzdaniji nego brzi od konkurencije.'
'Evo i dyno od jučer.
Dakle, auto koji bi STOCK trebao imati cca 197ks sa Miltek ispuhom, remapom i K&N panel filterom ima jedva preko 190ks u CVH. Usporedba mog stock auta (185,9ks) sa mojim autom sada (190,5ks). jelen.gif
Renault majka! bag.gif'
'Renault je suspendiran i neće vozit Valenciju jer su uci zaključili kako Renaultova ekipa bila svjesna da prednji desni kotač na Alonsovom bolidu nije bio ispravno montiran, te da nije obavijestila vozača o problemu, iako se vozač obratio momčadi putem radija sumnjajući na puknuće gume!!!!
Red Bull je dobio opomenu zbog nesigurnog puštanja Marka Webera iz boksa dok je nailazio Kimi Raikonen
Da nisu koristili iste šarafe i glavčinu kao na R26R? Ipak se stalno hvale da je R26 potomak bolida F1, a na Grobniku su otpadali šarafi po stazi... jelen.gif
lmao.gif'
Da se razumijemo, ovo sve piše čovjek koji vozi clio sport, a najbolji frendovi njegovi voze isti auto+jedan ima i toliko spominjanog i razvikanog r26