Sada je: sub lip 21, 2025 9:07 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: sub svi 30, 2009 2:20 pm 

Vozi: Bmw e39 m5
danas sam stavio novu vilicu jer stara je napukla i trebalo ju je zamjenit.
Kotac je bio pomaknut malo unutra .. razmak je bio 2 cm manje nego prednja. Sa novom vilicom razmak se
umanjio na 0.7 mm , al po mjeri drugog s40 na parkingu (iste dimenzije kotaca) ... razmak na toj strani di je mjenjana vilica je normalan.. sad mi nis nije jasno, promjenio sam napuklu vilicu i dalje mi nije isto.
on je rekao da je vjerojatno udarac sjebo i sasiju malo ( udubio ) al kako ako je na istom autu pored isti razmak na toj strani ( nije udubljeno onda ) jedino sta mi pada na pamet je to da sam stavio krivu vilicu. godina je 00. sad mozda je na njemu vilica od novije linije

Vrh

PostPostano: sub svi 30, 2009 3:29 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Pazi dobro koju si vilicu stavio. Vilice za Phase I i Phase II su različite. Pašu ali položaj kotača onda nije dobar.

Vrh

PostPostano: pon lip 01, 2009 10:02 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:
danas sam stavio novu vilicu jer stara je napukla i trebalo ju je zamjenit.
Kotac je bio pomaknut malo unutra .. razmak je bio 2 cm manje nego prednja. Sa novom vilicom razmak se
umanjio na 0.7 mm , al po mjeri drugog s40 na parkingu (iste dimenzije kotaca) ... razmak na toj strani di je mjenjana vilica je normalan.. sad mi nis nije jasno, promjenio sam napuklu vilicu i dalje mi nije isto.
on je rekao da je vjerojatno udarac sjebo i sasiju malo ( udubio ) al kako ako je na istom autu pored isti razmak na toj strani ( nije udubljeno onda ) jedino sta mi pada na pamet je to da sam stavio krivu vilicu. godina je 00. sad mozda je na njemu vilica od novije linije
po slikama tvog auta tvoj je nova linija, trebaš vilicu od nove linije.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: