Ovo je za sad samo najava...
Ako je i bila za početak samo najava sad je pravi ternutak za onu mrvicu slatkog užitka kojeg smo iskusili u vožnji Kaštelanskom Rivjerom. Znate i sami da svoja iskustva probnih vožnji nisam mogao ostvarit bez naših prijatelja (partnera) iz CVB-a. Odluka je pala da poslikamo stari i novi model, jednostvno rečeno pa ne mogu bit jedan drugome konkurencija...Zašto baš naslov Karizma C70. Coupe i još cabriolet sa tvrdim krovom...romantika, odvažnost, gracijoznost ja bi to pojednostvljeno rekao simply PRČEVIT.op.english 8) Pa i sama najava i dolazak nakon duga niza godina napokon Volvo Coupea u svjetu je bila senzacija.
I tako lagano dok smo se spuštali prema rivi, prolazeči preko ležečih pripadnika sigurnosti saobračaja društvu iz obližnjih kafiča (štekata) ništa nije bilo jasno. Bira je ostajala u ruci na pola puta do usta, usta širom otvorena...neki su čak i uspjeli zatvorit tek toliko iz pristojnosti...Ahhhhh te plavuše a tek one ljubomorne sponzoruše s onim velikim tamnim naočalama kao šoferšajba...
kao nisu ONE zainteresirane
neš ti neki cabrio, ali retrovizori su odigrali spy game. Ipak se vidio komentar: AJJjjmee šta je dobar...ajmee puknit ču ka kokica
Posljednjih 10-tak metara prije parkiranja i slikanja pitam onako sebe: Ma šta je to nešto posebno šta odvlači pažnju...ima nešto...ima
Fascinantno oblikovan zadnji dio vozila daje do znanja da je drukčiji od svih mogučih kupea ovg planeta. Onako naglašen i široko razvučen sa dva ispušna topa je praznik za oči u sivilu nekih štancanih ideja konkurentskih firmi. Posebnost i ljepota posebno dolaze do izražaja dok vozite u cabrio stilu. Silueta je skladna, eleganto duga, blago nagnuta prema naprijed daje osječaj ljute lepršavosti.
Vjerujte dok je krov automobila spremljen u prtljažniku ima sasvim dovoljno mjesta za jedan srednje veličine kufer i dosta sitnica koje vam mogu poslužit ako recimo idete na plažu 8)
Salonski nježna kožna sjedala lukavo odabrane boje idealno bi pristajala otmjeno njegovanoj gospođi željna mladenačkih hirova. Njena Croata marama bakrene boje uz šoferšajba očale itekako bi lijepo pristjale...pa još potentni mladac, vjetar u kosi, sunce, more, cruising ... užitku nema kraja.
Žao mi je moje plavuše, gledam je
nezna dali se to njoj dešava, ohhhh kakvo uzbuđenje... impulzivni naboji učinili su svoje...iiii opet one sponzoruše samo čekaju priliku da ispletu paukovu mrežu oko mene naivčine i preuzmu upravljač tog luxuznog i prestižnog coupea.
E neče i gotovo 8)
I ljubomrno ču čuvat svoju ljubav otmjenog stasa i 186 konja(diesel) zavidnog glasa.
Neče i gotovo.
A ona nadobudna mlada drkala u tupo oblikovanim cupeima nikad nisu i neče razumjet što to znači bit različit od drugih.
A šta da vam još rečem...poslovnjaci...ma dajte molim vas...pa da im se čitavo selo smije
:lol:Ma nema šanse, blokada, system brake down...TILT
Eee... gradski... urbani đir otmjenog šlifa... pa da je i ona moja plavuša s vama sigurno da čete bit predmet ogovaranja i ljubomore. A nama Volvašima vjeran član kluba.
Kiki je naslovio jednu od rubrika pod C70... Naša Beba, i zaista je tako. Ali ipak moram nadodat da je to pravi jebozovni nasljednik starog zlata.