Sada je: sub lip 21, 2025 11:36 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: sub svi 02, 2009 8:18 pm 
.
.

Vozi: najbolji auto - službeni auto
pozdrav svima, neobičan kvar bar meni, možda se netko od vas susreo ? palim danas tutaća, pali i radi normalno ali ostaje svjetlit kontrolka akumulatora i servo ne radi :? provjerio sam tekućine za servo ima, sutra ću provjeriti akumulator i ako treba pripunit ga. to je što se mog skomnog znanja tiče sve, ništa drugo mi ne pada na pamet, mada mi je stvarno čudno što servo ne radi ako je do akumulatora :? :? a ako je do serva kakve to veze ima s akumulatorom :? :? :? any1 ?

If life seems jolly rotten, There's something you've forgotten, And that's to laugh and smile and dance and sing. When you're feeling in the dumps, Don't be silly chumps, Just purse your lips and whistle - that's the thing

Vrh

PostPostano: sub svi 02, 2009 10:10 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Remen :wink: Stazni onaj koji pokreče alternator servo klimu(ako je imaš) najvjerojatnije puknuo ili iskočio :lol:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: ned svi 03, 2009 7:34 pm 
.
.

Vozi: najbolji auto - službeni auto
Nenade hvala, bio si u pravu, pukao je remen. eto i naučio sam nešto :wink: a stvarno nisam očekivao taj kvar, majstor će to sutra riješiti. Ali sam iz cijele priče o pouku izvukao, život na selu zahtjeva 2 auta, obzirom da svaki dan putujem na posao 40tak kilometara treba mi još jedan za rezervu, ništa skupo, bitno da može u slučaju nužde 100 km napravit. Pa ako neko zna a da ne otvaram drugi topic ...

If life seems jolly rotten, There's something you've forgotten, And that's to laugh and smile and dance and sing. When you're feeling in the dumps, Don't be silly chumps, Just purse your lips and whistle - that's the thing

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: