Sada je: sub kol 02, 2025 3:52 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 24 posta ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Alfa-Fiat
PostPostano: pet tra 10, 2009 1:11 pm 
..
..

Pošto vidim da me nisi shvatio nimalo, ja pišem o tome da su ovi novi auti sama elektronika i to ih skupo košta-kvare se ko ludi za razliku od auta starih 10ak godina. A malo i o tvom pitanju - to ponajprije ovisi o vlasniku istog i o njegovom održavanju vozila, samo ak nađem koju sliku svog bivšeg una, auto je bio za austrijsko tržište, čini mi se da je 87.g., kod nas je bio 10 godina, prvo od starog, pa moj i na kraju ga je buraz terao 2 godine, 1.5 benzinac, em je išao ko vrag, em je dan danas taj auto u super stanju i sve sa njega se skida ko lojem podmazano, a auto ima original 300.000km i samo se mijenja potrošni materijal, nit je ko šta čačkao po motoru ni po čemu, samo gassss... Btw, ja sam imao 5 una sa različitom motorizacijom i nikad ni sa jednim apsolutno nikakvih problema - 1.0Fire, 1.3 dupli karb., prerađeni 1.4Sie, spomenuti 1.5 i dobri stari jednostavni 1.9d. A nekidan je stari kosti ostavio za skinut ležaj sa mazde 2002., na okcu automatiku 98. se rasula getriba, na kii sportage 2005. isto, oću dalje?? Moj Nenade, kad bi bar svi auti bili toliko izdržljivi i toliko malo skloni kvarovima kao što je Unić...

Vrh

PostPostano: pet tra 10, 2009 1:49 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 850 2.0 plin
Nažalost na nekim atima jedino što vrijedi je dizajn :(

Vrh

PostPostano: pet tra 10, 2009 1:56 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Pošto vidim da me nisi shvatio nimalo, ja pišem o tome da su ovi novi auti sama elektronika i to ih skupo košta-kvare se ko ludi za razliku od auta starih 10ak godina. A malo i o tvom pitanju - to ponajprije ovisi o vlasniku istog i o njegovom održavanju vozila, samo ak nađem koju sliku svog bivšeg una, auto je bio za austrijsko tržište, čini mi se da je 87.g., kod nas je bio 10 godina, prvo od starog, pa moj i na kraju ga je buraz terao 2 godine, 1.5 benzinac, em je išao ko vrag, em je dan danas taj auto u super stanju i sve sa njega se skida ko lojem podmazano, a auto ima original 300.000km i samo se mijenja potrošni materijal, nit je ko šta čačkao po motoru ni po čemu, samo gassss... Btw, ja sam imao 5 una sa različitom motorizacijom i nikad ni sa jednim apsolutno nikakvih problema - 1.0Fire, 1.3 dupli karb., prerađeni 1.4Sie, spomenuti 1.5 i dobri stari jednostavni 1.9d. A nekidan je stari kosti ostavio za skinut ležaj sa mazde 2002., na okcu automatiku 98. se rasula getriba, na kii sportage 2005. isto, oću dalje?? Moj Nenade, kad bi bar svi auti bili toliko izdržljivi i toliko malo skloni kvarovima kao što je Unić...
Šta ja znam, mislim da tu ima dosta do šofera.

Vrh

PostPostano: sub tra 11, 2009 2:21 am 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Citat:
Ti nisi niš shvatio :wink:
Kao prvo ja sam temu započeo o problemu skidanja vijaka sa Alfe iz 2003g.a ti za početak bljezgaraš o elektronici,jedino ak je to kod tebe nekaj povezano,neznam neki novi model valjda 8) Nadalje kaj smatraš pod tim da to sve ovisi o održavanju auta :?: Kaj bi trebal te šarafe jedanput godišnje sve vaditi van da ih podmažem i očistim :?: Ili :?:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: sub tra 11, 2009 9:26 am 
..
..

Šta pizdiš bzvz :?: Eto kad je tako, ja ti kažem onda ovako - da nisi u pravu što se toga tiče. Lakše je skinuti nešto, ili ak ti više paše odšarafiti sa 10-12-15 godina starog unića nego sa 98% japanaca, koreanaca i ostalih proizvoda s istoka npr. A sad jesi li se ti namjerio baš na neku staru trulju pa nije išlo to je već drugi par čarapa. Zadovoljan :?:

Vrh

PostPostano: sub tra 11, 2009 11:13 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
to sa sarafima nije tak banalno i ne ovisi samo o marki vozila, europski proizvodjaci trenutno imaju na izbor 2-3 proizvodjaca sarafa, nema tu neke bitne razlike, ali ima razlike u tome gdje je auto vozen, kak je pri tome tretirano podvozje i da li ga je vozac ikad oprao.
Meni su se na mom volvu koji je star 35 godina svi sarafi glatko predali, neki nikad nisu bili ni otpustani. Sad da je to neko mjerilo-nije, jer sam isto tak imal mladjeg volva koji je po tom pitanju bio sav sjeban. Ovisi prvenstveno o onom gore sto sam napisao.

Vrh

PostPostano: sub tra 11, 2009 12:15 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Josip je uvijek u pravu :wink:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: sub tra 11, 2009 2:22 pm 
..
..

Ti biberi i pjeni se kolko hoćeš, al ja ti pričam po mom i od starog iskustvu iz radione u zadnjih 35 godina, a za unića sam ti lijepo dao vlastite primjere, a za japance, gledam ih svako malo kak se pate u radioni s njima... Baš su nedavno radili hondu accord, zveknuo motor, tj glava, japanski šabani pametuju sa 16v i jednom bregastom :lol:

Vrh

PostPostano: uto tra 14, 2009 1:29 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: 850
Citat:
Cvrčci su najmanji problem... :wink:

Street racing in black BMW is like the Special Olympics... even if you win, you are still retarded.
Evo tek sad čitam sve ovo, ajme cirkusa :doh:
Ono gore odnosi se na vozače, one izbrijane u trenirkama koji su ujutro zalijepljeni za šalter u kladionici, popodne sjede ispred lokalne birtije, u večernjim satima šetaju pit-bulla, a noću se naganjanju od semafora do semafora, sa zelenim neonkama ispod pragova i bezbol palicom u prtljažniku...

Dakle, BMW kocka je OK dok god u njoj nije vozač kockaste glave :whistle:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 24 posta ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: