Što se tiče lupanja u prednjem dijelu vozila ,riješeno je neki dan. Da ponovim, na otprilike 80000 km su mi otišli prednji amortizeri. To je bilo rečeno u Baotiću. Auto se nije dobro držao na cesti ,ono sve što auto radi kad vam odu amortizeri

Zamijenjeni su Bilsteinovima, ali ne kod Baotića nego u jednom drugom servisu u Bj. Na 125000 km kao što sam prije opisao počelo je lupanje u prednjem dijelu vozila, tupi zvuk. Na toj kilometraži je auto bio na redovitom servisu i u Baotiću su kazali da je auto u redu , ali da sumnjaju na amortizere. Da oni lupaju. Poslije toga sam bio u Varaždinu kod Biškupa i kazali su da su otišle šalice iznad amortizera. Naručili smo ih ,no zbog predugog roka isporuke narudžba je otkazana i naručene su kod Baotića. Došle su za kratko vrijeme. Kada smo dovezli auto na zamijenu šalica, u Baotiću su nam kazali da su one potpuno ispravne, te da su svi elementi na ovjesu ispravni. Potom su se bacili u analizu amortizera i zaključili su da postoji zazor (luft) između klipa i cilindra na amortizerima. Dakle nisu procurili i nisu neispravni ,ali lupaju. Reklamiranjem amortizera u Bj uz duboku ispriku servisera dobili smo nove i to je već sad treći par

Ovim putem sve pohvale Autokući Baotić na njihovoj stručnosti, ljubaznosti u objašnjavanju i vremenu potrošenom na otkrivanje kvara.