Evo me opet barba Ivica
Razlog posjeta CVB-u je godišnji pregled - resetiranje servisne lampice,a normalno i moja želja za malom promjenom bitnih stvarčica na mome Volvinju. Vidite i sami...Tako je izgledalo prije:

Kako je izbor diskova bio limitiran između Bremba i Open Parts (Radiance) ja sam izabrao one polovne

činili su mi se najbolji i nisam se dvoumija odluka je pala na savijet Marka zvanog Benđola

jer vozi neku našminkanu 3-cu a radi u Volvo servisu.Vi se slažete da je red da mu se udjeli vozilo iz matične kuče...
A ovako je izgledalo kasnije:

Mislite Vi da je bilo sve to lako...pravo

iznenađenje me čekalo kad smo več dogovorili termin i kad sam stigao. Jebooote dočeka, svisnija sam,radne rukavice, radna oprema PPE u pijevodu Personal Protective Equipment i AJMO ŠTA SE ČEKA!!!
Onako pokunjeno odmah sam se prihvatija posla... evo evidentirno je. Ma di sam ja ovo doša, šta je ovo...jeli ovo Volvo servis...Tražm hitan sastanak Radničkog savjeta:NE MOŽE, DRUGOVI SU OTIŠLI NA MARENDU.....AJMO BEZ PRIČE...mislim se neš više, muke ti mile dođeš u servis, daš lovu, moraš stat u stavu mirno,moraš radit i još moraš platit

Ipak dobio sam obješnjenje od službene osobe CVB-a (barba Ivice).Do promjene u odnosima sa kupcima i klijentima je došlo na zahtjev VKH a i naputaka iz matične kuče, jer da članovi kluba su puno prigovarali da ne mogu sudjelovat u servisiranju njihovih ljubimaca pa se izašlo u susret...

Nemojte više prigovarat ne piše nam se dobro...

Društvo, stvarno mi nije jasno šta ste vi radili dok me nije bilo, al evo i barba Ivica se uhvatija posla, RECESIJA,RECESIJA...Banke nisu solventne...KRIZA JE...mislim se a nije ti kriza kad je marenda... o oni Benđola man (Marko) cili je bija grintav šta je mora promjenit ulje u kočionom sistemu...a cili posao mu je bio oprat ruke prije marende.

i još se cili sritan nasmija i uteka je prije nego šta se vratije

E moj Benđola man neš više, ja ču radit a ti češ marendavat...a neš više neš...neee...

Normalno nisam ni smija pogledat jeli to uredu šta su radili...AJMO SLJEDEČI...a mora sam bižat jer da sam možda šta i prigovorija more bit da bi me i isprobivalo...onda je bolje mučat...jebate zamisli da mi u zavoju izleti kolo

Isto me trta bila dat gasa do ST-a, onda sam doša doma u garažu i uzeja moment ključ i prikontrola jeli stega dobro...
Ima bit da sam posta tzv. Nevirni Toma a kome je za virovat danas....A mojim dragim prijateljima i CVB-a. Momci hvala Vam na ugodnoj atmosferei, znoju, suzama i lovi...A šta šta ču...pozva sam ih u HOB...ili ti House of Blues...morali smo proslavit... Nisam vidija da mi je felga proletila isprid mene

CVB-u two thumbs up. See you again