Citat:
Citat:
Nije da imam para, ali za 5-6 godina si to definitivno zelim kupti(toliko staro).
Mislim da je u "suvovima" kralj, ne samo da mislim nego i po testovima je vidljivo.
A na balkanu nista novo - BMW, Mercedes, VW, Jeep.
Dovoljno ti je da ga u Top Gearu najvise vole 8)
nov sam ovdje, postavio sam samo jednu temu (pitanje) do sad i uglavnom samo citam i istrazujem forum (pa sam tako zalutao i u ovu 4 god staru temu)- forumu sve pohvale !
e sad..znam da mi ovo nije pametno i molim unaprijed da se ne "ljutite" ali ne mogu izdržat a da ne dam mali komentar ...
naime, otac vozi xc90D5 a ja vozim bmw 330d coupe...obadva su aktualni modeli u seriji i full su opremljeni oba, s tim sto je volvo 2 god stariji. volvo je auto na svom mjestu i jako daleko od toga da nije dobar (i sam ga cesto vozim) no po kvaliteti izrade (prvenstveno tu mislim na interijer), samom osjecaju kad sjednes u njega, razna sitna lupkanja, krckanja i šumovi prilikom vožnje...bembač je u osjetnoj prednosti nad volvom !
pozzz, još jednom sorry ako je kome zasmetao ovaj osvrt i ni najmanja mi želja nije bila provokacija vec eto iznosim svoje viđenje iz 1. ruke..