Citat:
Nekak mi se čini da među vama nema ama baš niti jednoga koji ima ili mu je 200 serija fetiš. Malo mi je to čudno s obzirom da je to auto koji se proizvodio punih 19g, najjači volvo model svih vremena
/cut/
E, daaaaaaaa.....
Vozio sam 240-tku - ajde dobro dizel

od 07/1992. do 02/2004. kad sam ju zamjenio 850-tkom. I sad mi je izrazito zao kaj sam ju prodao.... Ali, nemam kucu, garazu i stvarno ne znam di bi s njom, a i san da ju sredim i izglancam do zadnjeg šerafa zasad ostaje san
Kad sam je kupio bilo joj je "već" 11 god. Motor je bio riknuo na 350tkm jer je to ipak VW

Ali, mehanika je čisti tenk. U tih 12-13 god malo kaj je otislo... No, limarija je dosta otišla pri kraju, jer nisam imao para za održavanje svih tih godina... Iako čovjek kojem sam ju prodao ju i dalje uredno vozi svaki dan ZG - Velika Gorica di radi i kad sam ga zadnji puta vidio prije cca 8 mjeseci na kmsatu je pisalo nekih 425000km.
Imao sam jedan umjereni sudar u njoj, kad me pokupila na raskrižju Suzuki Vitara... Ne moram pričat kaj je bilo

Takav lim nikad valjda nije imao niti jedan auto. Mozda Hummmer, al' to nije auto?
Jednom je u Vecernjaku prije cca 10-tak godina izasao popis 10 najsigurnijih auta na svijetu. Bacim ja pogled, a ono fotka od onog na prvom mjestu i to bas moj 240

Od ostalih nije bilo slike - he, he.... I u tekstu je još bilo istaknuto kak je taj auto u USA uzet kao mjerilo sigurnosti i po njemu je bio koeficijent 1, i drugi su se po tome morali ravnati.
Na drugom mjestu je bila čini mi se neka mečka i imala je koeficijent kolko se sjećam 0.97 ;-P
I dalje nemrem priču nastavit, jer ne vidim pisat od suza