Sada je: sub kol 02, 2025 4:45 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 47 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub ruj 27, 2008 9:31 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
samo ti to preko osiguranja popravi i nebrini ništa nije to niš previše samo ružno izgleda a kotač tak stoji jer je sve od aluminija i lako se spiga pa izgleda kao da je cijeli kraj pomaknut.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 27, 2008 12:04 pm 
..
..

Vozi: S60 1.6 DRIVe
I kaj sad?
Jedni vele popravljaj drugi ne.
Ja najrađe nebi popravljao nego uzeo novi. To da ću popušiti mi je bilo jasno od prvog trenutka.
Problem u svemu tome je da meni treba auto za posao. I kaj sad!? Uzel sam si rent-a-car za vikend
ali to košta u 3 p.m. Mjesečno mi treba barem 7.000kn. A ta cijela situacija (policijski zapisnik, procjena,
narudžba novog i isporuka) traje 6 mjeseci. Osiguranje pokriva rent-a-car samo sa broj dana koliko je auto na
popravku.
Moram tražit neki pravni savjet jer hoću lika ogulit koliko ide. Ja trpim veliku poslovnu štetu. Još je
lik došao kod moje osig. kuće tražiti odštetu po mojem kasku jer se moj auto "od nekud samo stvorio" i da smo
krivi. A prošao je kroz STOP. Eee nećeš me hebat!

Ništa, naoružat se sa puuuno živaca i krenuti u rješavanje cijele situacije.
Hvala svima na podršci.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 27, 2008 6:01 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
I kaj sad?
Jedni vele popravljaj drugi ne.
Ja najrađe nebi popravljao nego uzeo novi. To da ću popušiti mi je bilo jasno od prvog trenutka.
Problem u svemu tome je da meni treba auto za posao. I kaj sad!? Uzel sam si rent-a-car za vikend
ali to košta u 3 p.m. Mjesečno mi treba barem 7.000kn. A ta cijela situacija (policijski zapisnik, procjena,
narudžba novog i isporuka) traje 6 mjeseci. Osiguranje pokriva rent-a-car samo sa broj dana koliko je auto na
popravku.
Moram tražit neki pravni savjet jer hoću lika ogulit koliko ide. Ja trpim veliku poslovnu štetu. Još je
lik došao kod moje osig. kuće tražiti odštetu po mojem kasku jer se moj auto "od nekud samo stvorio" i da smo
krivi. A prošao je kroz STOP. Eee nećeš me hebat!

Ništa, naoružat se sa puuuno živaca i krenuti u rješavanje cijele situacije.
Hvala svima na podršci.
moj savjet, najdi si odvjetnika za savjete... jel vidis da je ovaj peder koji se hoce izvuci... i prevelika je lova u pitanju... odvjetnik uvek ima svoje fore.. :D

pitanja u vezi arhitektonskog projektiranja, legalizacija i sl...
http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 27, 2008 6:47 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: C70 T5
naravno ne zaboravi da su i tvoji uz sve to "zadobili" povredu vrata pa po glavi od osiguranja digneš do 10k kunića!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 27, 2008 6:55 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: XC90 2.5T
Najbitnija stvar ti je dobar odvjetnik, bez njega te osiguranje za čas shebe. Ne zaboravi otići do psihijatra, moraš imati nekakve tegobe, strahove, itd, za to ćeš dobiti više love nego za ozlijedu vrata.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub ruj 27, 2008 8:32 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: C70 T5
mislim da je bolje da ima ozljedu vrata i pretrpljene strahove zbog boli u vratu.....heheh :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned ruj 28, 2008 1:14 am 
Veteran
Veteran

Ma gledaj, ti imaš kasko. Traži od svoje kuće nek ti kažu hoće oni to popravljat ili ne. Mislim da nemaš šta čekat zapisnik jer valjda je u tome razlika između AO i kaska, što kasko namiruje i štetu i na tvom autu, bio ti kriv ili ne, a AO namiruje štetu samo na vozilu koje ti oštetiš svojim, a za svoj se sam snalazi. Dakle, u svoju osiguravajuću kuću, i nek se izjasne, a ako će ga popravljat, onda rent-a-car, jer ti je auto na popravku, a onda nek se oni naplaćuju od njegove osiguravajuće kuće.
Ovo se sigurno da popraviti, samo što sa originalnim djelovima ispadne jako skupo, pa je pitanje što će osiguranje odlučiti.
Malo je kasno ali mislim da sam sve dobro pokopč'o.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned ruj 28, 2008 8:22 am 
..
..

Vozi: S60 D5, 2002.
ma može on tvrdit kaj hoće.

lijepo ti auto na popravak u ovl. servis da imaš i garanciju, i sigurno budu ga složili dobro, jer ti na slobodnoj procjeni dobiješ 49% ukupne cijene dijelova. možeš ti i kod neovl. servisera ako hoće izdat račun i pristat da mu osiguranje plati (malo jeftiniji način).

Uglavnom moja preporuka ti je da frajera pošto je đubre tužiš za sve kaj možeš.

VOLVO swinger/sfinger

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned ruj 28, 2008 8:49 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Pa nisam baš siguran da se ozljede mogu naknadno prijavljivati. Meni je murijak rekao da odmah zovem hitnu iako me ništa nije bolilo u tom trenutku, samo su mi se zgrčili prsti desne ruke. Vrat je počeo boliti tek sutra i u roku dva mjeseca sam iskamčio čistih 10 somova.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned ruj 28, 2008 9:03 am 
..
..

Vozi: S60 D5, 2002.
ima rok 24 sata za prijavu tj. da odeš na hitnu i veliš da te boli vrat, pa dobiš šancov.

ali niko im nemre reć da i par dana kasnije nemaju vrtoglavice ili bol uglavi i slično.

Bol je vjerojatno jedina stvar koju doktori nemogu otkrit jel stvarna ili simulirana.

VOLVO swinger/sfinger

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned ruj 28, 2008 6:19 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: V90 1997. opet i još uvijek
obavezno odvjetnika i tuzi govno kad se pravi grbav..na racun pretpljenog straha i takvih stvari se moze dosta love dici..
a bas sam jucer gledao(ko za vraga) da u bocnim sudarima i nakon par tjedana dolazilo do toga da su ljudi padali u kome radi specificnosti bocnog udara..ne bus ti opal u komu al posljedice se mogu pojavit i nakon nekog vremena a ne samo istog trena..
sretno..

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon ruj 29, 2008 9:03 pm 
..
..

Vozi: S60 1.6 DRIVe
Svakako ću potražit neki pravni savjet.

Nego kako komentirate da se nisu otvorili zračni jastuci? Brzina je bila veća od 50 km/h.
Di ima senzore za aktivaciju zračnih?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ruj 30, 2008 3:50 pm 
Veteran
Veteran

Citat:

Nego kako komentirate da se nisu otvorili zračni jastuci? Brzina je bila veća od 50 km/h.
reci fala kaj se nisu otvorili... :D manji trosak!! :D

pitanja u vezi arhitektonskog projektiranja, legalizacija i sl...
http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ruj 30, 2008 4:08 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: xxxxx
Citat:

Senzore ima sve po svud,,, zašto se nisu otvorili ? Nije bilo opasnosti za putnike :idea: Da ne duljim -- u autu postoji centralni modul koji mjeri usporavanje auta i tako odlučuje dali da pali Air-bagove u dosluhu sa senzorima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ruj 30, 2008 6:03 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 1.9 DI
Citat:
Citat:
Senzore ima sve po svud,,, zašto se nisu otvorili ? Nije bilo opasnosti za putnike :idea: Da ne duljim -- u autu postoji centralni modul koji mjeri usporavanje auta i tako odlučuje dali da pali Air-bagove u dosluhu sa senzorima.

Isto kao i u TUAREGU od TOŠEA :?: :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Iznajmljujem razglas,rasvijetu,pozornicu,krov i ostalu prateću opremu za razne evente
http://www.alibi-sound.com

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 47 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: