Kako je ovaj forum odnosno grupe i podgrupe djelomicna kopija onih na forumu slovenskog Volvo kluba (
www.vozimvolvo.si) predlazem da budemo bolji i da stvar doradimo.
Dakle ovako:
VELIKA SLOVA -naziv grupe
Podebljano -naziv podgrupe
obican tekst - objasnjenje uz naziv podgrupe
Nakoseno - moje vidjenje podgrupe
HRVATSKI VOLVO FORUM
Pravila foruma Dobrodosli, welcome...
ostaviti kako je, dodati obavezu predstavljanja
Novosti, pitanja, prijedlozi Kakav forum imamo a kakav zelimo
prostor za moderatore gdje nas mogu obavjestavati o svemu sto se tice samog foruma, izmjenama, dopunama, kao i prostor za pitanja i prijedloge korisnika foruma, a vezano uz sami forum
Predstavljanje novih clanova Dobar dan, ja sam ovdje novi...
podgrupa u kojoj bi se svaki pridoslica na forum trebao predstaviti imenom i prezimenom, autom koji vozi, lokacijom i nekim svojim ostalim interesima, mozda se slozi kakva ekipa za jedrenje ili biljar
Glasacka masinerija da li je ljepsi plavi ili crveni Volvo, ove ili one felge, Carmen Electra i Beyonce Knowles... sve sto se tice glas(ov)anja trpajte ovdje
Testirajte ne aute nego slanje postova, slika i svega ostalog sto bi moglo smetati u redovitoj komunikaciji dok se ne izvjestite u forumasenju
VOLVO MODELI
moze ostati kako je, iako mislim da ce se teme u ovoj grupi preklapati sa drugim grupama, jer se tunirati moze i S40 i XC70. Pitanje je hocemo li to razdvajati na modele ili na teme?
GARAZA
Sam svoj mehanicar savjeti, iskustva i trikovi za kucne mehanicare
kako skinuti i promijeniti filter ulja, zarulju i sve ono sto bismo mogli sami, samo kad bi mogli nekoga pitati tko je to vec radio
Kozmeticki salon pranje, poliranje, tjeranje mirisa i skidanje mrlja od kojecega, sredstva, tekucine...
Sport i glazba cipovi, pojacala, felge, subwooferi i auspusi, sve o mehanickom, vizualnom, ili audio/video tuningu
Volvo servisi upozorenja, savjeti, iskustva iz prve ruke, gdje ce vas guliti a gdje maziti
Volvo dijelovi gdje i posto, komentari trgovina i pripadajucih trgovaca
Volvo saloni imate srece pa kupujete novi Volvo? Kako su vas primili u salonu, kako ispratili
ULICARENJE
Street racing za ekipu koja hoda po natjecanjima, voza se po Marofu, Grobniku, Mobikrogu...
Lovacke price nabil mi se GTI, a ja u nizu i po plinu, hehe
sve o malim zadovoljstvima u svakodnevnom prometu
Ceste koje volimo zabavna mjesta gdje se mozemo popeljati bez straha od deckiju u plavom
Svaki dan je novi dan sve sto se tice sudjelovanja vas i vaseg Volva u svakodnevnom prometu i odnosajima s drugim sudionicima, cuvarima zakona...
VOLVO KLUB HRVATSKA
Moj Volvo Clanovi kluba i njihovi automobili
podgrupa koja bi trebala biti vidljiva samo clanovima, a ime joj sve govori
Susreti dogovorimo se, nadjimo se, slikajmo se...
dogovori, okupljanja, ice i pice, izvjestaji sa istih
Radne akcije prijedlozi za raznorazne dogadjaje, djelovanja kluba i clanova, planovi za buducnost
MULTIMEDIJA
Volvo filmovi i glazba reklame, spotovi, Youtube kreacije....
Volvo fotografije plakati, fotomontaze, tuning uradci, noviteti, spy fotke...
Volvo humor zabavna strana svedske marke u slici, zvuku i rijeci
RAZNO
Volvo for life teme koje se ticu Volva a ne spadaju u neku od podgrupa, ono sto niste znali iz proslosti, sadasnjosti i buducnosti
Sve i svasta teme koje nemaju veze sa Volvom, sto ce reci opci razgovori o svemu i svacemu
Kupujem-prodajem zelite kupiti ili prodati svoj Volvo ili neki dio za njega, tu je pravo mjesto za oglas
International area za sve inozemne sudionike foruma
sluzbeni jezik: english
Mislim da je to to. 8) 8) Naravno, sve je podlozno izmjenama i dopunama koje bih vrlo rado vidio. Jos draze bi mi bilo ako bi se neke stvari i usvojile. Necu reci da forum ne valja, nego da ima prostora za poboljsanje. Sudionik sam foruma
www.hr-a.com (sa rednim brojem 71) od 2002. godine pa se skupilo nesto iskustva. Neke teme sam pokupio od tamo, neke prilagodio specificnostima ovog foruma i to je to. Predlazem i da se u temama koje nisu specificirane za neki model na pocetak naslova stavlja model auta na koji se post odnosi. Na primjer (podgrupa Uradi sam): S60: mijenjanje zaruljice pozicije To bi imho doprinjelo preglednosti i mozda bi grupa sa modelima postala suvisna. Jer sad u njoj ima i tuninga i uradi sam upita i fotografija i svega drugog.
Vec sam prije rekao da sam za otvaranje clanskog dijela foruma koji nece biti vidljiv svima, ali prepustam auditoriju da odluci koje podgrupe ostaju javne a koje idu u ilegalu. Ili cemo ih duplirati pa da svatko sam odluci hoce li pisati o necemu javno ili clanski. I dajte prosirite izbor smajlica.

Isto tako, predlazem Vjeranu da dovuce na forum kojeg slovenskog Volvo vlasnika i apeliram na sudionike ovdje da se suzdrze bilo kakvih podjebavanja na temu SLO-HR odnosa. Koliko sam pratio slo forum, svi su oni bili vrlo korektni i nisu radili nikakve probleme od hrvatskog jezika na njihovom forumu. I ne treba ih tjerati u International area jer se mozemo jako fino sporazumjeti na nasim jezicima.
Pozdrav svima.
Ajde pucajte.

Idem spavati.