Ajmo ovak po redu:Turbo zamjenjen opet isti kurac doduše sad možda čak malo više dima (usput sam još jednom skinul glavu,al mmi nije žal jer sam riješio hidraulične podizače ventila koji su se jako čuli i to ultrazvučnim čiščenjem u kadici ultrasonic kupljenoj u mercu za 300 kn a jedan novi podizač je oko 90 knx20 kom.....Trebalo ih je više puta stavljati na čiščenje ali je uspjelo uz još malu pomoć kompresora i ivasola

)I danas skinem ja opet prednji di auspuha sa turbine i imam kaj za vidjeti pliva ulje u kučištu od trbine,e tu smo miki

Ja sam več više sumnjal na karike ali mi onda nije bilo jasno od kud ulje u turbini jer bi izgorjelo u cilindrima.E da nije mi trebalo puno i turbina je dole i u dijelovima:
I narvno bilo je na i u njoj puno taloga i ostalih pizdarija pa je trebalopuno ispiranja benzinom i ostalim sredstvima.Sve u svemu očistio sam je i sklopio e ležajeve nisam mijenjao (mada set za reparaciju stoji oko 50$
http://cgi.ebay.com.au/Turbo-Rebuild-Ki ... ostingniti )razne semeringe jer ih nemam ali kas sam sve dobro očistio čini mi se da su semerinzi dobro nalegli jer u stvari su to samo metalni prstenovi koji su se malo porošili ali mislim da budu još držali.Turbina se sad lijepo bez ikakvih zapinjanja vrti i nema aksijalnog(lijevo-desno)lufta već mođda 1-2mm gore dole ali naime da je to normalno.likica nemam puno više jer je teško slikati i raditi masnih i zmazanih ruku.
Nisam je danas stigao namontirati gore pa sutra javim rezultate kad ju stavim.A ak nebu klapalo očito budem moral naručiti onaj kit