Sada je: pet lip 20, 2025 7:21 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 26 postova ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto srp 15, 2008 9:32 pm 
Veteran
Veteran

I moj bivsi S40 je jako gubio na snazi sa upaljenom klimom. Znam da su mi frendovi zvali prekidac za paljenje klime "turbo off" gumbom :lol:

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 15, 2008 9:47 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: tečetri
Citat:
I moj bivsi S40 je jako gubio na snazi sa upaljenom klimom. Znam da su mi frendovi zvali prekidac za paljenje klime "turbo off" gumbom :lol:
hihihi, tako meni cura asistira kad treban preticat, kad putujemo!!! :D :D :D :D :D :D :D
ozbiljnjo razmisljan nalipit na tipku ''SPORT''

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto srp 15, 2008 11:43 pm 
..
..

Pa hebo ih led Švedski znam ja da njima tamo gore ne treba klima kad je stalno zima :D ali nisu morali ni stavit baš ovakav kompresor iz teretnog programa na auto :evil:
Nakon hrpetine promijenjenih auta ovo mi je šok jer ovo još nisam doživio :( , al probat ću se onda naviknuti da je kompresor štetočina u ovom autu; osim da na brzinu ugradim još jedan kompresorčić, ali jednog Eatona da nadoknadi gubitke snage ovog od klime :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri srp 16, 2008 8:46 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Citat:
Pa hebo ih led Švedski znam ja da njima tamo gore ne treba klima kad je stalno zima :D ali nisu morali ni stavit baš ovakav kompresor iz teretnog programa na auto :evil:
Nakon hrpetine promijenjenih auta ovo mi je šok jer ovo još nisam doživio :( , al probat ću se onda naviknuti da je kompresor štetočina u ovom autu; osim da na brzinu ugradim još jedan kompresorčić, ali jednog Eatona da nadoknadi gubitke snage ovog od klime :twisted:
Nisam vozil baš puno automobila s klimom, u stvari nisam ni jednoga osim raznih Volvana. Al me veseli upravo taj sistem prozračivanja/hlađenja/grijanja. Pogotovo u jesen kad ti se počnu magliti stakla. Postaviš na odmaglivanje, nabrojiš do pet i stakla su čista i vidiš kam voziš. Na autu koji sam imao prije mogao sam se slikati s odmagljivanjem. Dobro nije imao klimu, al sve jedno. Stalno sam moral s krpom nekj brisati po šajbi i večinu vremena sam se vozil ko Batman, na slljepo. Je.o konje kad ne vidiš kam da ih upotrjebiš.
Nego cukanja bi mogla doći i od premalo plina u sistemu, molim te obrati se eminentnom stručnjaku na tom polju auto industrije, primarijusu Nenadu zvanom V40 neno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri srp 16, 2008 2:57 pm 
..
..

Citat:
Citat:
hihihi, tako meni cura asistira kad treban preticat, kad putujemo!!! :D :D :D :D :D :D :D
ozbiljnjo razmisljan nalipit na tipku ''SPORT''
Potpisujem :lol: ....znači svi to radimo :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet srp 18, 2008 12:04 pm 
..
..

Evo da se javim nakon što sam promjenio sve što sam mislio (i ono što nisam - otišla mi je mandžeta lijeva unutarnja-do mjenjača i pošto nema zamjenske nigdje kupio mi je buraz u CVB-u original, košta 'samo' 465Kn :( ), dakle - ulje, filter ulja, svjećice, filter goriva, filter zraka, kontrola svega ostaloga. Auto sada sa upaljenom klimom trza, ali možda samo 10% u odnosu na ono koliko je trzao prije servisa, i to sam baš jučer pratio na autocesti-svaki put kad trzne (a sad je to stvarno rijetko) klima jače puše- znači trzanje je uzrokovano paljenjem kompresora klime. A općenito i sa i bez upaljene klime auto dosta bolje ide, a ima i zašto-svjećice su bile volvo original ali neke s tri elektrode i nemaju veze po šifri sa onima iz Vadisa ili Autodate; sad sam stavio NGK sa dvije elektrode,šifra je uspoređena sa onom originalnih iz Vadisa pa pronađena zamjena u NGK katalogu (a i po autodati su te), a filter goriva je star 5-6 godina i ima cca 80.000km...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet srp 18, 2008 2:04 pm 
..
..

Da ne otvaram temu ima par puta da mi se desilo kad vozim normalno da mi se počnu palit sve tri lampice pa gasit pa ponovo palit. Jel ima tko sličnih iskustava i jel može kiki objaanit šta je to ?

Automatska je klima u igri na 1.8 motoru 97 godište

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet srp 18, 2008 8:45 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 1.9 DI
Počne ti ludovat procesor na Clima Modulu,To ti je bolest na svim 40-etkama.Meni naprimjer mjenja brzinu ventilatora kao da je na automatski

Iznajmljujem razglas,rasvijetu,pozornicu,krov i ostalu prateću opremu za razne evente
http://www.alibi-sound.com

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub srp 19, 2008 12:11 am 
.
.

joj i meni puše bezveze, ajme kako me to živcira, radi jedino kako spada na nuli i automatici.. koji je lijek? vidim da kada ga maznem da reagira na mehaničke šokove :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub srp 19, 2008 3:57 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 1.9 DI
Citat:
joj i meni puše bezveze, ajme kako me to živcira, radi jedino kako spada na nuli i automatici.. koji je lijek? vidim da kada ga maznem da reagira na mehaničke šokove :)

Recept ti je novi CLIMA MODUL od cca: 8000 kuna

Iznajmljujem razglas,rasvijetu,pozornicu,krov i ostalu prateću opremu za razne evente
http://www.alibi-sound.com

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub srp 19, 2008 10:16 pm 
.
.

recept je ignorirati to i piknuti opaku plazmu

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 26 postova ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: