Evo pokušavam sve ovo pročitati i skužiti o čemu se ovdje piše.Jebiga al nemrem.Za koji ku... sam išel tolke godine u školu

Velite nek uprava nekaj poduzme a kaj

Baniranje

Pa to smo napravili i očigledno moramo opet al jebiga kad oni kojima je to namijenjeno ne kuže sankcije takve vrste.Izbacivanje sa foruma

Neznam nisam baš za takve korake.Mislim da bi takve trebalo prije poslati u određene ustanove na hospitalizaciju,takvima treba pomoći zar ne

S druge strane kad više razmislim o svemu u stvari nam je super ovak,Jedva čekam da se dočepam kompa da vidim ko je opet ispalil neku glupost.Onda si to lepo pročitam pa mi treba jedno 10-tak minuta da probam skužiti kaj je napisano a onda ak daj bože da skužim neznam kaj da mislim jer je to tak besmisleno da si čovjek nema kaj za misliti

Al nema veze bitno da se mi zabavljamo.Ma morate priznati da ima na forumu i dobrih stvari za pročitati i naučiti.Nisam za nikakvo zatvaranje foruma,ak vas smeta čitajte ono kaj vam paše(pa odnosilo se to i na ovaj moj post),svakim danom nas je sve više i bit če sve više problema to je normalno.Lijepo mi je vidjeti kad se konektiram da ima jedan dva nova člana(istina trebamo na neki način sjebati one sa www domenama i slične)da je trenutačno desetak članova online(doduše izgleda da se neki nikad niti ne diskonektaju 8) )i da mi se crvene nepročitani postovi.Po meni još uvijek nije neka velika frka za uzbunu(ali ko sam ja da to određujem)pa nek još ide ovak malo dok ide
E jesam ga nakenja 8) Sad bi najrađe ovo obrisal al nek imam i ja jedan velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii POST