Evo da podijelim svoja iskustva sa TRACS
Kao prvo jel to nekom treba ili ne osobna je stvar kao i npr. traction controll (svaki proizvođač to drukčije naziva). Ja npr. na službenom golfu imam TC i moram reči da meni ta stvar čak više odmaže nego kaj mi pomaže. Možda je to stvar što sam ja učio voziti na autima bez toga i kad malo brže vozim predviđam kada i kako će auto proklizat i pripremam se na korektivnu radnju kad auto pobegne. TC je eventualno dobar kod iznenadnih manevara (npr. sob test) ili za domačice koje pretjeraju dok na mobitel razmjenjuju recepte i nemaju pojma da ima je auto proklizao. Sada mi se čini da bi neki zavoj brže mogao proći bez TC nego sa TC jer kad auto prokliže i on i ja ga pokušavamo zravnat i onda nastane kuršlus. Možda jednog dana savladam vožnju sa TC
E da se vratim na TRACS
Dakle kupim ja 850 i nakon par dana odem na skijanje. I jedno jutro reko da probam kako to radi. U kući u kojoj sam odsjeo bio je idealan poligon za to. Velka uzbrdica od koje je jedan dio bio pokriven snjegom, a drugi čisti asfalt (streha).
Krenem lagano gore po snježnom dijelu u prvoj sa minimalno konstantnog gasa i auto izvuče ko po asfaltu. OK, bile su gore Michelin Alpin ali svejedno.... Vratim se natrag i krenem gore i na pol brega mu lupim gas do kraja - auto se malo stepe i popne se bez problema. Opet se vratim dole i krenem gore s tim da mi je jedan kotač na asfaltu i na pol brega lupim gas do kraja. Auto poleti prema i skoro sam zletil na glavnu cestu.
Nisam bio ziher dali stvar uopče radi jel se niš ne čuje, ali reko nema šanse se auto tak popne a da neka elektronika ne radi. Samo napomena: TRACS se vrlo slabo čuje, puno tiše nego kad se kod kočenja pali ABS.
E sad, isključim ja TRACS i ponovim sve navedeno. Jedino sam se popeo kad sam lagano u prvoj išao skroz po snježnoj strani. Lupanje po gasu i jedan kotač na asfaltu je automatski rezutiralo proklizavanjem.
Sve u svemu, mogao bi živjeti i bez njega (kao i do sada) ali ga svako nije loše imati. Za izvuč se negdje iz snjega dušu dalo.