E sad da se i ja ubacim. Ajde fino Admine, da ovu temu kompletnu NE obrišemo nego da je
kao onu moju sa slovencima prebacimo u smeće jer koliko sam shvatio u čitanju svih postova
u vezi brisanja i problema koje ste imali prije nego što sam ja došao na forum vidio sam,
da je ipak većina toga letila na Grimy-a koji je kao i svaki admin/moderator pokušavao, da održi
red na forumu a što je mogu vam reći veoma teško jer jedan sam nemože kontrolirati
sve što je puno puta odraz trenutnog stanja nekoga, ko naleti a puno puta se baš zbog
veoma karakterističnog pisanja na svim SMS, chatovima, forumima, razumije krivo ili
se ne "čuje" pravi "zvuk" šta smo htijeli napisati.
Zato Grimy ništa osobno svi mi koji smo ti nakazivali ili željeli objasniti neke tvoje poteze
znaj ti su bili isključivo namijenjeni korektnom sprovodjenju forumskih pravila i dobre atmosfere
jer ako se ja ne osijećam dobro ne pomaže ti ni super kompjuter bez duše
na forumu a naše
i tvoje reakcije proizlaze jer se ne razgovaramo i samo putem onoga što pročitamo
pokušavamo u svojoj glavi, na svoj način razumijeti. I samo zbog toga što svako na svoj
način razmišlja dolazi do nepotrebnih nerazumijevanja. To ti je i Tcode veoma dobro
objasnio, da on reagira kao i svi mi samo na osnovi svega što pročita i na osnovi toga
daje svoje komentare. Ako se odjednom izgubi nakon 6 stranica nešto što je neko
od adminov ili moder. izbrisao kako neće doći do nezadovoljstva?!!
Možda je tvoja reakcija subjektivna kako si i ti meni napisao onda prilikom baniranja,
vidi, vratio sam se čim sam odbaniran i veselo sa razumijevanjem shvatio tvoj postupak.
Navalili janezi ko turci na mene i naravno, da se borim ko hajduk
Sad ti shvati sve nas i druge koji te poznaju puno bolje, da razmisliš o svojoj odluci i
ostaneš i dalje "BVB" (Big Volvo Boss) na forumu. Jer svaki forum treba nekoga da pravi red
inače bi bilo puno "čudaka". 8) Grimy VOLIMO TE SVI iz VOLVO KLUBA HRVATSKE.
(pa zar misliš, da bi ti dao na piniku onu čudotvornu tekučinu za skidanje kamenca sa
tvog auta da te ne volimo i trudili smo se, da ga skinemo prije nego se vratiš...

?)
Mogu reći, da prvi put kad sam te upoznao na Slo-pikniku Volvo obožavatelja u Slo.
što možda drugi niti neznaju, Grimy je sa entuzijazmom govorio, kako misli otvoriti nešto slično i u Hrvatskoj
i da jedva čeka da to pokrene, tako, da sam i ja od samog početka ovog foruma
vidio kako je Grimy prije koju godinu jedva čekao, da se vrati kući i započne akciju.
Što mu je vidim i uspijelo. Zato svaka ti čast.
p.s. a da vidiš da mi je stalo, prije nekoliko tjedana sam i poslao potpisanu upisnicu za člana HVK-a poštom u Zagreb.