Sada je: pet lip 20, 2025 11:26 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 29 postova ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri tra 16, 2008 5:52 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Citat:
2000kn je kod Baotića! - 60%=1200-popust na cash
Evo specke od računa citiram:
izvršeni radovi 132,00
ugrađeni dijelovi 780,40
ukupno 912,40
popust -45,62
por.osnovica 866,78
porez 190,69
sveukupno 1057,47
Kad sam došao rekli su 2000 kn, pa kao pošto snosim 60% troškova to je 1200, rad ne bi trebao plačat ja, al u specifikaciji su ga naveli...
Ma ko to zna koja je to shema...
Uglavnom ja imam na autu godinu dana garancije od Weltauta gdje sam ga kupio i fakat su susretljivi jedino kaj garancija pada sa prijeđenim km, tj. auto sam uzeo sa 96000 km, pa je tad vrijedilo 50%, sa prijeđenih 100000, je palo na 40%.
Mada kažem i to je bolje nego ništa, jer mnogi ulete kod divljaka i popuše gadno.
Ne bih htio imenovati firmu, al tražeći auto, bio sam i kod njih te skoro kupio Ford Mondeo sa navedenih 113.000km, da im se nije potkrala jedna greška, jedva čitljiva kartica od ulja, stara ko biblija sa 270 i nešto tisuća km. Posljie čitam na forumu da ta ista firma zna prodavat aute sa prijeđenih preko 400.000km, pod 100.000 km
A takvih firmi ima na svakom koraku
Evo ja sam fakat imal sreće da sam na vrijeme naletio na V40 u Weltautu isti dan kad su ga stavili u prodaju.
Još papiri nisu bili sređeni, auto je bil zakaparen i za tri dana sam došao po njega.
Zašto ne, to je prevara, pa da bar znamo kod koga da ne idemo?!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri tra 16, 2008 5:59 pm 
..
..

Ak njima nije bed kaj skidaju kilometre, onda mislim da možemo reći o kome se radi, ajd... :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri tra 16, 2008 5:59 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
Ajmo napraviti crnu listu tih i takvih sličnih prevaranata, pa nek se zna ko šta radi

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri tra 16, 2008 6:01 pm 
Veteran
Veteran

ali sa činjenicama, kao napr ta kartica ulja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri tra 16, 2008 6:03 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
Naravno jedino tako i može da mi dajemo prijedloge i dokaze a u posebnoj rubrici nek se objavi lista

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri tra 16, 2008 6:03 pm 
..
..

Citat:
ali sa činjenicama, kao napr ta kartica ulja.
Naravno, uvijek sa činjenicama! :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri tra 16, 2008 7:03 pm 
.
.

Ma svaki je takav, sam je pitanje kolko ko skida, tri mjeseca sam tražio auto prošao sam sve dilere u zg, čak sam i okolicu obišao.
U Nedelišću kod Čakovca sam išao gledati jedan mondeo tdi, prvi vlasnik 100.000km, nije uvoz...
Dođem dole, auto uvoz iz Njemačke, skrhan sa svih strana, po kazaljci 127.000km, navodno stajao u špediteriji godinu dana...
Baš sam sad gledao dal još uvijek ima taj auto na netu da ga prokažem, al izgleda da ga je prodao.
Ma vjerujte mi takvih sam čuo mali milijun slučajeva, pa ima čak i forum, o prodaji auta, trebal bi malo prosurfat, a sad baš nemam cajta...
Oni kod hotela I na Jankomiru, isto takaj, aute furaju iz Italije, svi su ko po špagi na cca 102.000km...
Ko još nezna talijane?
Aditive stavljaju na veliko, deru aute ko idijoti, i niti jedan dizel im se ne prodaje dok ne počne rikavat, a onda nulon, ili neko drugo sredstvo i dok ne izmjeniš ulje si ok, a onda auto počne kašljucat.
Kompresija u banani i tak krene.
Fakat sam se s Weltautopm ugodno iznenadio...
Znam da im sad radim reklamu, al eto...
8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri tra 16, 2008 9:27 pm 
..
..

Ma nema veze reklama,mislim...Nek se zna di je pouzdana kupnja.Ma talijani...Netreba imat doticaja sa njihovim djelovima i autim općenito. :cry: Svaka čast za Alfe i to,ali BaNaNa.. :!: :idea:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet tra 17, 2008 1:01 pm 

ne gori lampica več dva dana,ko zna možda je zbog goriva :lol:

-centralno daljinsko
-moduli
091/5366-326 092/11-22-933

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet tra 17, 2008 2:57 pm 
..
..

Citat:
ne gori lampica več dva dana,ko zna možda je zbog goriva :lol:
možda zbog vremena :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet tra 17, 2008 6:07 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Ma nema veze reklama,mislim...Nek se zna di je pouzdana kupnja.Ma talijani...Netreba imat doticaja sa njihovim djelovima i autim općenito. :cry: Svaka čast za Alfe i to,ali BaNaNa.. :!: :idea:
Nije pravilo, brijem da je to predrasuda. :? :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet tra 18, 2008 5:48 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
...Ma talijani...Netreba imat doticaja sa njihovim djelovima i autim općenito. :cry: Svaka čast za Alfe i to,ali BaNaNa.. :!: :idea:
Zadnja 4 auta u proteklih 8 godina kupljena u auto salonu i došla s talijanskog tržišta 2xFord benzin, 1x Ford diesel, i zadnji Volvo benzin, na autima mijenjan samo potrošni materijal i bez neočekivanih problema, kaj ta tvoja tvrdnja znači da talijani su totalno tehnički nekulturan narod pa ne znaju održavati automobile ili što :shock: ima li kakvih konkretnih argumenata za takvu tvrdnju :?:
Što se tiče dijelova ... , pa vidio sam nekakve crvene čeljusti na raznim tjuniranim škodama i vw-ima pa kog to oni oponašaju :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub tra 19, 2008 6:35 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:

Zadnja 4 auta u proteklih 8 godina kupljena u auto salonu i došla s talijanskog tržišta 2xFord benzin, 1x Ford diesel, i zadnji Volvo benzin, na autima mijenjan samo potrošni materijal i bez neočekivanih problema, kaj ta tvoja tvrdnja znači da talijani su totalno tehnički nekulturan narod pa ne znaju održavati automobile ili što :shock: ima li kakvih konkretnih argumenata za takvu tvrdnju :?:
Što se tiče dijelova ... , pa vidio sam nekakve crvene čeljusti na raznim tjuniranim škodama i vw-ima pa kog to oni oponašaju :wink:
ma nisu tu niš krivi talijani zapravo, neg dileri ( neki od njih) koji tam traže ultimativno najjeftinije aute koji su odmah apriori i najgori. Činjenica jest da talijani, pogotovo sa dizelima znaju radit nevjerojatan broj kilometara jer se ljudi zbilja puno voze, a i velika većina radi u susjednim gradovima, tak da 100, 200, 300 km na dan za njih nije niš. Sad ak je auto od firme, jebe se njima za kola, pa ga i žmiču sukladno tome, al da je neodržavan, nije jer se u garantnom roku mora servisirat, poslje možda malo rjeđe. Drugo je bilo ono početkom devedesetih, kad su tu šverceri navukli tone i tone najgorih talijanskih hrbina i smeća koje su masovno rikavale, ko da su im skupili i odveli glomazni otpad :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub tra 19, 2008 7:58 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Drugo je bilo ono početkom devedesetih, kad su tu šverceri navukli tone i tone najgorih talijanskih hrbina i smeća koje su masovno rikavale, ko da su im skupili i odveli glomazni otpad :)
Kad niti jedan Tipo ili Dedra nisu imali oznaku godine na šajbama, poznanik je tada ufurao '88 pod '92 pa je na kraju ostao bez auta zbog carinskog prekršaja :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 29 postova ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: