Citat:
Ok,
Ja preferiram prvenstveno udobnost, prostranost, funkcionalnost i ekonomicnost (znaci benzinac + plin).
Sto se brzine tice, potpuno je nebitna, ionako je sve preko 160km/h totalno bezveze.
Jedina stvar koja me u autu zanima je sound system, ali to ce ici costum i po mojem ukusu.
Znaci S60 ako mi sjekira padne u med, a S40 ako mi ga netko pokloni. Hm nije lose...lol
ovo sve što si napisao odgovara opisu s60 modela.
serijsko ozvučenje je solidno samo bi ja još zamjenio serijske visokotonce sa onakvima kakve sam imao iz DLS Ultimate serije
samo da dodam i potvrdim ono što je zlaya napisao da S40 nemože po ničemu konkurirati S60 osim jedino po potrošnji goriva.
za grad S60 nije prevelik niti predugačak samo malo ga hebe krug okretanja jer je prilično mali za tako širok auto.
što se tiče stabilnosti, iako S60 djeluje klimavo kao kao brod, po zavojima isti se mogu prolaziti jako velikim brzinama a trakcija prednjih pogonskih kotača je više nego zadovoljavajuća na suhoj podlozi.
KOČNICE,, samo hvala za njih jer T5 model koči bolesno.(zanima me kombinacija sa EBC diskovima i pločicama(red))

MOJ AUTO JE ALKOHOLIČAR!!