Citat:
Može malo oko potrošnje? Osobno večinu vožnje provedem izvan grada a po gradu jako, jako malo... Koje su slabe točke na "četrdesetkama"? Održavanje?
HM

Potrošnja

Kaj da ti kažem

Nisam nikad točno računao ali koliko mi komp kaze prosječna potrošnja mi je 6,8 (sa klimom).Ja se većinom vozim po gradu,a potrošnja na autoputu (cca:130 km/h) mi je 5.4-5.7 lit.(sa klimom).Točnije sa rezrvarom napravim oko 950 km.Rezeroar ne praznim nikad do kraja nego ga vozi do pred rezervu i onda tocim,tako da bi mogo preci sigurno i puno vise
Za slabe točke ti bas i neznam,ali sam čuo da im je jako osjetljiv ovjes(ali to su samo glasine),a ja nisam jos imao problema sa njim.
A što se tiče servisa,tj. održavanja,oriđiđi djelovi su naravno pre skupi kod svih VOLVO vozila,a ja ih naravno ne stavljam

Ja sam platio zamjenske djelove za veliki servis ravno 2k kuna(naravno bez ulja),sto je jako povoljno za razliku od originala.Jest da je original,original ali mislim da nije bas nesto dugotrajniji zato kaj je toliko skuplji