Pretpostavljam da se radi o sljedečem poslu:
skidanje poluosovina
skidanje prednjeg mosta
skidanje getribe
promjena semeringa na spojničkoj osovini
centriranje lamele
postavljanje getribe...
identičan posao kao i kod promjene kvačila, sorry dečki malo mi je puno 3kkn za takvo što

.
To bi značilo (samo nagađam) radni sat 200kn, dva čovjeka rade cijeli radni dan (- pauza), eeej

kakav je to auto kad dvoje ljudi cijeli dan mijenja kuplung. Eventualno bi prihvatio razliku u cijeni ako bi se getriba otvorila i kompletno predihtala, + semerinzi na poluosovinama, + semering radilice zadnji (mora se skidati i zamašnjak), e onda bi to bio posao na koji se može dati garancija, ali ovako ako je materijal isto 150kn u oba slučaja, teško da bi se sve to radilo.
Mislim da je slučaj o grešci u komunikaciji (pokvareni telefon) fakat ne vjerujem da je slučaj tako drastičan

.
Nazvao sam servis Biškup, javio mi se G. Antonio i ljubazno objasnio da promjena kvačila na V40 98g. benzinac 1,8 stoji:
1. kompletno kvačilo (s potisnim hidrauličnim ležajem) cca 3.500,00kn (točna cijena ako se provjeri po broju šasije)
2.
posao 1.000,00kn
3. nisam spominjao VKH, pa mi nisu spominjali ...
popust
Što dalje reč, cijena je ista kao i kod NN majstora, još jednom se potvrdila stara izreka "... svi putovi vode u Varaždin..."