Nedavno sam kupila C30. Auto je za sada super ali fali mi par detalja za koje ne znam ako se mogu riješiti. Nadam se da mogu. Zanima me ugradnja BT-a da mogu spojiti telefon ili bar USB opcije jer nema ni jedno od toga. U Kia servisu na Slavonskoj su mi rekli da to nije izvedivo bar ne službeno. Postoji li netko provjeren tko obavlja takve stvari?
Odabir servisa me isto muči. Htjela sam provjeriti opće stanje auta prije tehničkog koji je za nekih mjesec, dva. Koliko god da mi se auto čini OK ne želim iznenađenja u zadnji čas. Sad taj Kia servis na Slavonskoj kaže da je taj pregled auta 460 kuna. Nazvala sam Ris i tamo mi je čovjek rekao da je cijena 200 kuna.
U čemu je fora s obzirom da su oboje ovlašteni servisi (ako sam ja dobro shvatila)? Je li možda ovaj treći servis na N bolja opcija?
Javlja mi se obavijest o redovnom servisu jer je veliki servis odrađen prije nešto više od 12 mjeseci kod bivšeg vlasnika. To bi isto rado maknula jer me živcira. Promijenila bi i jezik jer mi je sad sve na njemačkom, maknula bi navigaciju koja se diže kad se auto upali jer me isto živcira i uklonila bi telefon koji je isto tako valjda bio hit dodatak 2007.
Ništa nije kritično ali s vremenom bi ga htjela srediti da mi bude baš super.
Hvala