Da je barem tako (šta se tiče love, zmija mu u džepu)
Sve je krenulo u pogrešnom smjeru, prva kombinacija je bila da prodamo postojeći auto tu lovu dodamo i kupimo tipa novi Volvo (iz salona - bio na njuškalu) godište 2016 po ok cijeni, a ja sebi lako nađem neki auto.
Mislim sve je to jako čudno, slušam/čitam, ljudi govore kako je teško kod nas kupiti dobar auto i onda kontam moj sada ima 67 tkm, do sada sam napravio 5 (pet) servisa, u vrlo skoro vrijeme ide 6-ti (od potrebnih 3) i nitko nije nazvao, valjda je bolji za tu cijenu auto iz njemačke sa 3x više km i čak bez neke dodatne opreme, nego ovaj moj
Tako ja sada ću kupit ko zna šta, a samo zato šta u skoro vrijeme mogu ostat bez službenog (a tamo gdje živim-izvan grada) auto mi je nužno potreban
Danas idem vidjeti taj šta tast preporuča, ako je dobar neka ga vozi, ako ne... ne znam više ni sam lud sam od tih oglasa, traženja, zvanja, lutanja, gledanja, isprobavanja, jer ona ni sama nije 100% sigurna šta želi, jer Volvo S/V 60 je meni osobno prekrasan auto, ali jedan veliki doma već imamo i onda 2 takva malo je
Ali kako kažu veži konja di gazda kaže, bez obzira šta je moja uvijek zadnja ("da draga u pravu si"

) moram slušat