Poštovani kolega, pitanje je na mjestu
Ja ću pokušat obrazložit;
Auto se u prvom redu kupuje za bolju polovicu (to je jako komplicirano), pa smo tako gledali od novog Hyndai i20, nove Fieste, do BMW-a od serije 1, preko X1, do serije 3
Volva ona merka već neko vrijeme, ali teško se odlučit (koliko ima ukusa, dovoljno govori to što se oženila za mene

), e sad dalje, ona svaki auto mora vidjet u živo, sjest u njega i naravno provozati, naravno da smo razmišljali otići van po njega, ali je to sa malom bebom nemoguća misija
Najbliže inozemstvo i donekle realno nam je Si, ali oboje radimo i teško je dobit slobodan dan (nekad čak i subotu) i tako smo još na početku
Odluči se za neki auto ( konkretno onaj sa bež kožom iznutra), nazovem dogovorim kad bi mogli doć, drugi dan prodan
Problem je otić i do Zg, upravo zbog bebe, a treba obilaziti te šoderaše i nešto odabrati (u Ri definitivno nema ništa)
Evo pokušao sam malo dočarati situaciju, i toplo se nadam da će idući tjedan (najkasnije onaj naredni) ta priča biti završena.
Trenutno imamo C-MAX 2015 g, autom sam izuzetno zadovoljan, a njoj je ružan (kaže da ima njušku ko teletabis) i da je onaj stari ljepši, ja vozim službeni, ali je gazda najavio da bi u skoro vrijeme mogao ostati bez njega i zato se veselim da neki Volvo bude u njenom vlasništvu
Ispričavam se na dužem tekstu i hvala svima koji su pročitali do kraja, živili!