Koliko mi je poznato, najčešće rikavaju H7 žarulje u farovima, zašto - pojma nemam
Na našem (HR) tržištu ima jako puno proizvoda iz NRK/PRC (prodaju se po 20-25kn) pa čak i onih koji su uvezeni iz EU ali su proizvedeni u Kini pa se naši uvoznici "hvale" na deklaracijama da je porijeklo robe iz EU što je i dijelomično istina, ali (ako ovo čita tržni inspektor ja se unaprijed izvinjavam, "iznimke potvrđuju pravila") naši tržišni inspektori ne kuže ni koji auto voze a još manje nešto drugo o aftermarket dijelovima. Cijena takve žarulje u Kini je +/- 0,25$, naravno za količinu (10.000kom). Znam dvije firme koje su prije dvije godine uvezle po kontejner takve robe (naravno nisu bile samo H7 u pitanju), a ipak su u pitanju enormne količine za malu zemlju pa če se prodavati još najmanje dvije godine.
Najbolje su one od 100W, 130W, xenon, blue, extralight, whitelight, suberbulb, plasma.... it's all made in Taiwan

, sj..u far samo tako na milion načina.

Kaj bi si neko ovo stavio na auto

(made in EU) mo'š mislit, prije ću staviti u auto TEŽ-ovu žarulju pa nek se zove i Bjeloglavi sup. Pun mi je k.... ovih kineskih dijelova, a sve ih je više (katalizator za 300kn

)
Rade, kupi si kvalitetne žarulje od firmi za koje si znao da postoje i prije 10-15-20 godina