Citat:
Ljudi, da li cemo se glupirat ili cemo se potrudit da se nakon 10 stranica barem pocne nazirat nesto konstruktivno?
Ne kužim te Grim kakvo bi to ti riješenje našao, sve je bilo i do ove teme ok samo kaj ste temu od V850 izvrnuli za 360 stupnjeva i počeli solit pamet svima, ponavljam kome se ne sviđa tema, slika,post kako kaže Gonzo oladi klikni mišom i idi na ono što te zanima,kao i 90% članova koji nisu htijeli komentirat ovo iako ih se prozivalo i forsiralo da iznesu svoj stav, ljude jednostavno neznima ovo, možda su pročitali i otišli dalje,pa nismo u Rumunjskoj kod Čaušeskog cenzura, režim, što će te mi još određivat što da pišem i koje slike da stvaljam, moš mislit pistat ću ono što ja želim i isto tako stavljat slike koje ja želim naravno bez uvrijdeljivog,provokativnog itd............ sadržaja, nije mi cilj da nekog vrijeđam, omalovažavam kako se je krenulo ovdje, tipa mulci itd., imaš doma dijete, ženu,punicu,psa pa ak ti dozvoljovaju tak ih zovi, mislim bljuje mi se od ovog svega fakat jadno da nemože bit jadnije i pogotovo novi ljudi kad dođu na forum i počnu čitat ovakve bljuvotine, ono što si misle di su došli među hrpu pametnjakovića, režima, aj svi malo oladite i počnite radit i pisat o stvarima koje nam pomažu, i koje prvo pomažu VKH.