Pozdrav svima. Eto od danas sam i ja vlasnik jedne "cigle", odnosno VOLVA 940, 2.4TIC.
E sad pošto nit je auto nov, niti ga je prijašnji vlasnik pazil ko kap vode na dlanu ima svojih mana.
1. Kutija osiguraca (Slika s interneta slinuta)
Prijašnjem vlasniku se desio neki udes pa su mu osiguraci br.21 i 22 pogorjeli i skupa sa njima i kučište osiguraca. E sad bi to htio riješit i zamijenit pa me zanima dal je to kučište sa osiguračima i relejima na 700 i 900 seriji isto i dali je razlicito od modela do modela? I ako netko zna di bi mogao to nabavit samo neka viče
2. Komandna ploča mi gubi kontakte. Ne radi brzinomjer i kilometre mi ne vrti ( ni ukupne, ni one druge

), ne radi ni gorivo ni temperatura. Jedino kaj radi je brojac okretaja i lampice ( svijetla, rucna, žmigavci, itd...) Kad se pukne rukom po njoj ko da na kratko dobi kontakt, ali ne sve. E sad čitao sam tu na forumu da bi ju trebalo prelemiti na spojevima i neke kondenzatore cini mi se promjeniti. Pa bi to prvo dao napraviti i popravit. Ako može malo više detalja o tome i još koja pametna na tu temu kaj ga se može zajee.. da ne radi
3. Našao sam vec par puta tu da spominjete Velju iz Zagorske za razne dijelove. Pa me zanima dali drži dijelove za 940-etku i di se točno nalazi i broj telefona ak netko ima bio bi zahvalan