Citat:
Pozdrav ljudi kao što noslov kaže problemi su sa gasom i radom motora pa ako je neko imao slicne probleme da mi javi šta je u pitanju.Naime motor je 2,4t sa plinom koji je rađen prije dvije godine.Problemi se javljaju ujutro kada palim auto na benzinu,trokira i puca iz auspuha tako da moram držati gas dok se auto malo zagrije.Bio sam na redovnom servisu za plin oni mi rekose sto se tiče plina da je sve ok,promijenio sam svjećice i očistio klapnu koju sam zamjenio prosle godine inače malo su obrtaji varirali.Kada prebaci na plin i u toku vožnje nemam problema,sa plina ga prebecim na benzin i normalno radi ali kada ga ugasim i ponovo startujem naravno pali na benzin opet se jave problemi ali ne kao prilikom prvog paljenja.Pa eto svaka pomoć je dobrodošla iako imam u planu uskoro ići u BL kod Gagija nadam se da on ima iskustvo a na kraju krajeva radi volvo program.
Moj iskreni prijedlog je da zaobiđeš tog Gagija, jer sam jednom bio kod njega, nemam cilj da ikoga blatim, već čovjeku odvezeš auto da ti odradi problem, međutim ne napravi što treba i onda kao nađe još sporednih stvari da te može oguliti, "kao prvo to mora da riješi, pa onda sve ostalo". Da ne spominjem njegovo blaćenje drugih servisera, što monogo govori o njegovom karakteru i poslu. Pozdrav
Da dodam, da mi je rekao da je ne moguće reparirati ABS MODUL, čovjek koji radi toliko godina "VOLVO", toliko slaže, mislim o čemu pričamo.