Poštovani,
već mi je godinu dana doma neugrađen zadnji desni ležaj, s glafčinom u kompletu, i tako to, ... Dosta mi je buke, a želim se voziti, a ne trpiti. Večeras sam skinuo kotač, čeljust s disk-pločicama porezavši prstenjak po zaštitnoj ploči, s gornje strane prsta do kosti

, no izjutra se brusim na nastavak. Krv je stala, a živci su još svi povezani. Probao sam gumenim čekićem otpustiti (odlupati lagano) disk s glafčine, no, sutra ću morati grijati s "brenerom s kartušom" disk, da se rastegne, tj. da se odvoji od glafčine, ako je to s tim uopće moguće, jer ne znam da li takav "brenerčić" ima toliko energije u plamenu da bi to napravio. Kisik i acetilen mi je za sad poprilično nedostupan. Vadis ne poznaje ove metode ... a ni to da u ovim trenucima moj siromašni kućni budžet ne želi pretrpiti nikakav trošak. Molim praktični savjet od bilo koga da mi pomogne kako doći do skidanja diska, ako ima još kakav trik, ili treba samo sirova sila ?
Još da nadovežem na postojeće da je novi komplet od SKFa, glave starih vijaka za Torx ključ s rupama (ženski), novi vijci s Torx glavama (muški), a žena pita hoće li sve biti gotovo do nedjelje do 11h da ona stigne bez sitne dječice na nedjeljnu misu, jer je ta misa pjevana

, pa joj to najlljepše baš budem upropastio ovaj weekend