Sada je: sri tra 30, 2025 10:50 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 18 postova ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
PostPostano: pet srp 03, 2015 1:50 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 2.4/125
Citat:
Haha pazi kad ides u rikverc jel nije isto i meni se u pocetku cinilo kao da je sve ok ali nije. I vidio sam te prije 15min kod McDonaldsa
Vidio sam ti auto, gledam gdje si, ali te nisam skontao :D Išao po ženu na posao, maloj po "mekić" pa kući.

Što se tiče vožnje, ne znam, jednostavno mi se ne čini ništa drugačije od prije. Baš ga koristim često kod vožnje u rikverc, da ne zgulim felgu o bankinu i kod parkiranja, isprobano, sve ok. Ako ima nekakve razlike, mislim da ta razlika sasvim sigurno nije vrijedna 700-750 kuna :snooty:

Vrh

PostPostano: pet srp 03, 2015 3:57 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: V70 2.4 125kw Aut
Citat:
Citat:
Haha pazi kad ides u rikverc jel nije isto i meni se u pocetku cinilo kao da je sve ok ali nije. I vidio sam te prije 15min kod McDonaldsa
Vidio sam ti auto, gledam gdje si, ali te nisam skontao :D Išao po ženu na posao, maloj po "mekić" pa kući.

Što se tiče vožnje, ne znam, jednostavno mi se ne čini ništa drugačije od prije. Baš ga koristim često kod vožnje u rikverc, da ne zgulim felgu o bankinu i kod parkiranja, isprobano, sve ok. Ako ima nekakve razlike, mislim da ta razlika sasvim sigurno nije vrijedna 700-750 kuna :snooty:
Ma vidis ti razliku dobro ali tesko je odrijesiti kesu za takvu glupost :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pet srp 03, 2015 6:19 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 2.4/125
Citat:
Citat:
Citat:

Ma vidis ti razliku dobro ali tesko je odrijesiti kesu za takvu glupost :mrgreen:
To drugo stoji apsolutno, ali za ovo prvo nemam razloga muljati - ja drastičnu razliku (barem zasada) ne vidim. Moguće da ću vremenom više primijetiti, možda je tvoje ogledalo bilo drugačije, stvarno ne znam što bih rekao...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 18 postova ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: