Sada je: sub lip 21, 2025 11:49 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 5 postova ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: V40 1.6 2001
PostPostano: uto sij 20, 2015 7:45 pm 
.
.

Prodajem Volvo V40 1.6 motor, 2001. godište, prva rega 2003. Prešao je samo 162 000 km (da se provjeriti kilometraža u bilo kojem servisu).
7 godina smo ga uredno servisirali (većinom u ovlaštenim servisima; za to imamo originalne račune), a on nam je zauzvrat vjerno služio. Sada je došao trenutak da ga zamijenimo za novog, iako se teška srca odvajamo od njega. Zato tražimo obitelj ili pojedinca koji će znati cijeniti našeg limenog ljubimca. Uz njega ćemo vam pokloniti i još jedan set felgi sa ljetnim gumama (na autu su sad zimske). Ako nam se posebno svidite, moguće je da na poklon dobijete i originalne Volvo krovne nosače.
Više informacija i fotke na njuškalu pod šifrom oglasa: 14037031

Vrh

PostPostano: čet sij 22, 2015 9:19 am 
.
.

Samo da dodam, cijena na njuškalu je 3500€, ali nemojte se splašit, jer u današnje doba Volvo nije tražena roba... Koja rima... Zato sam spreman na razuman dogovor i argumente.

Vrh

PostPostano: pon vel 16, 2015 8:01 am 
član VKH
član VKH

Čestitam na prodaji, moram priznat da sam stvarno iznenadjen, ali baš mi je drago što si ga tako brzo riješio, pa da možeš čim prije u realizaciju drugog auticha, sretno, držim fige.

Vrh

PostPostano: pon vel 16, 2015 8:12 am 
.
.

Bela, zahvaljujem. Moram priznati da je ovo rijedak slučaj da je netko tako silno htio kupiti auto. Molil sam ga da to napravimo za tri dana, ali čovjek je na neviđeno inzistirao na kupnji. Nije me čak ni vidio uživo. Ugovore smo sastavili preko mobitela. Auto je prodan dok sam bil na putu za Osijek (sa službenim) oko Novske, a ugovor dogotovljen pred Osijekom :lol: :) Danas idemo kod bilježnika. Za ostale fanove, ne mijenjam marku. Uskoro se, nadam se, pohvalim sa rezultatima kupnje... Dečki, možete zatvoriti oglas.

Vrh

PostPostano: pon vel 16, 2015 11:10 am 
član VKH
član VKH

Svaka čast !

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 5 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: