Citat:
Samo jedan savjet:
Kad primjetis da ti se pocinje pojavljivat distorzija a slusas tiho smanji mp3 player jer ti se moze desit da ti crkne pojacalo zbog prejakog signala ali to su rijetki slucajevi ali moguce je.
Neka ti mp3 svira na 3/4 snage i nece bit nikakvih problema...
Ajde neka sam i ja jedanput ispao pametan

Ufff, bas mi se nesto slicno dogodilo danas. Znam da nesmijem nabrijat mp3 player do kraja, ali sam danas popalio curi njezin mp3 player, je mi se bolje uklapa zbog boje, i idem probati, kad ono krssss-krhhhh-piiiist.. Shit! Brzo sam ga isao stisati, ali nema pomoci. Stisao ili pojacao, radio krci. Ostavila je glasnocu na najjace, a ja budala nisam gledao. I sad si mislim kako sam skurio radio, a nisam ga posteno ni poslusao. Smola. Ipak, tjesim se i mislim - mozda je stvar u mp3 playeru. Probat cu svoj stari (tj. bratov) kad se vratim kuci s posla. Jedva iscekao da ga spojim, kad ono sve ok, sound dobar, cak su i basovi solidni. Vratim natrag zamjenski mp3, stisam ga ovaj put, krci. Mamu mu.. Prikopcam svoj, radi najnormalnije. A ovaj curin sa slusalicama radi jednako dobro kao i moj. Nije mi bas najjasnije, ali ocito ima razlike u izlazima mp3 playera. Eto, samo napomena da tko bude pokusavao, neka ne odustane ako cuje krcanje i sumove prvi put. Mozda je do mp3 playera.