Sada je: sri tra 30, 2025 5:00 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: ned sij 18, 2015 8:39 am 
.
.

Vozi: S60 D5
Jutro. Jucer sam skinuo i ocistio EGR i sve okolne cijevi od masnoce i nakupina svega sranja iz naseg cistog goriva. Misija uspjesno obavljena, sve vraceno nazad, sve ok samo jedan problemcic se pojavio iznenada. Onaj steker na samom EGR-u iznad prikljucka cijevi od antifriza... zdrobila se plastika i improvizirao sam od nekog starog stekera sa 850. Ima netko to za prodati? ne bih htio kupovati kompletnu instalaciju samo zbog toga. kao ovaj na slici..

http://svaistiklis.lt/489-1086-thickbox ... 637142.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

PostPostano: ned sij 18, 2015 11:16 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 D5
Steta kolega sto nisi slikao posao da vidimo i da znamo kako

Vrh

PostPostano: ned sij 18, 2015 4:08 pm 
.
.

Vozi: S60 D5
Ruke su mi bile tako masne da nisam pipnuo mobitel dok nisam bio gotov. Uglavnom moras skinuti kutiju sa osiguracima ispod haube, kutiju filtera zraka, cijev od intercoolera sa alu koljenom koje ide na EGR, i kompletnu cijev koja ide od filtera prema turbini.
S prednje strane ima 3 vijka, na sredini jedan i iza 4. Iza su 2 usarafljena u blok i 2 na fleksibilnu cijev sa ispuha, ne znam kako drugacije bih ju nazvao. Otkacis 2 gumene cijevi pricvrscene na EGR i moze se izvuci.

Ja sam potrosio cca. 4-5 litara benzina i 3 brake cleanera da bi sve ocistio. Ventil i sve cijevi okolo s tim da EGR treba rastaviti komplet. Ukratko bi to bilo to, nakon navedenog se montira nazad. Uglavnom vrlo prljav posao i nadam se da necu skoro vise to raditi.

Sto se tice uputa nasao sam na youtube od nekog ceha/poljaka/slovaka postupak. Evo i link...

http://youtu.be/4pMcPZShdP8" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

PostPostano: ned sij 18, 2015 9:52 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 D5
:D da da grozan posao a ubuduce ako budes radio to probaj sa onim permentalom ja sam sa tim dobio najbolji rezultat tj najmanje muke to jede garez.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: