Citat:
Citat:
Zar nitko od vas nije pročitao ovo više gore što sam ponudio?????
Vjerovatno jesu! A vjerovatno ima bolju ponudu, ja osobno nebi nikad na 850 stavio monroe jer po mnogima nisu nešto a ja sam ih imao nove na S40 i bili su blaža koma (moje stajalište)
Nije stvar samo ponude, nego više informacija koje su prikazane, pa nekako očekujem neku povratnu informaciju što je i kako je,
jer čemu onda bilo čije vrijeme ovdje i eventualna pomoć oko pronalaženja riješenja ili savjeta ako nema povratne informacije,
a i kako se gore "nabada" o tome da li je ovo ili ono, kad se sve može pogledati u Volvo katalogu (koji koristim) prema broju šasije
i svatko dobije točno ono što treba.
Ja ne znam kako kod vas to ide, ali ja volim biti precizan u davanju nekih ponuda i cijena, ne odokativnom metodom.
Po pitanju Monroea, slažem se, ali nemam što drugo pametnije, a ja pak sam (a ne samo ja nego i dosta forumaša) je imalo problema sa KAYABOM (uglavnom made in Spain)
tako da sve se na kraju svodi na konačnu cijenu, a i koliko sam još u katalogu i sjećanju, za prednje amortizere KAYABA nudi samo uljne amortizere, plinski nema,
no kako sam i rekao, bez brojoa šasije neću reći ništa sigurno, jer na kraju na navedenom vozilu može biti nešto drugo.
Nadam se da većina vas razumije problematiku utvrđivanja dijelova i da sa informacijom: "Trebam za Volvo 850, 2.0, 96 godina... nešto i nešto" meni ne znači puno,
2.0 motora može biti više opcija i svaka opcija može imati različite dijelove i ja bih onda trebao ući u svaki model i gledati razlike, a baš toliko vremena nemam na poslu za to (iako mi je to posao).
Broj šasije daje točno taj model vozila gdje vidim i koji je tip motora i broj motora, mjenjača i vidim sve slikovne prikaze sa OE brojevima.
Kad smo ovdje da si međusobno pomognemo, pomognite i vi meni oko toga da bolje surađujemo na međusobnoj relaciji tako da date sve potrebne informacije vozila.
Nije stvar uvijek samo prodaja i prodaja i zarada, tu je (barem ja na to tako gledam) točnost i preciznost ponude bez nagađanja jer tako izbjegavamo sve nepotrebne neugodnosti kod servisiranja i izbjegavamo greške, jer nitko od nas ne voli takav scenarij.
Nadam se da to što tražim nije nešto previše i teško