Citat:
Hvala na savjetu!
Znam kak to zgleda kad pukne remen. Ali hvala bogu ne na svojoj koži, jer uvijek pazim na bitne stvari na autu. Moja saga je srećom završila - remen je preskočio, ali ništa nije stradalo

. Na zadnjem servisu u Baotiću promijenili su remenje i španere, ali očito da španer nije bio dobro zategnut

. Ionako sam mislio otići do Biškupa na redovni na 100 000 km, ali sada svakako moram, jer dečki u Porsche servisu nisu mogli resetirat kompjuter. Zna li tko što treba mijenjati na 100 tkm? Slao sam mailove u Baotić,Biškup i Moto-Ris. Jedino mi je Moto-Ris odgovorio cifra je bila 5325,00 kn, što mi je ipak malo puno.
Vidim da ima problema kod mijenjanja ulja sa filterom, morat ću pogledati da li makar to mogu sam, a remenje se ipak ne bih usudio mijenjati sam, iako sam uz asistenciju mehaničara na Fiatu jednom i to napravio. Kad zbrojiš kakva sranja si možeš napraviti lošim poslom, ipak je bolje ne igrati se sam svog majstora.

Nazovi kliniku za Volvane Biškup i pitaj ih za cijenu takvog servisa. Kontakte možeš naći tu
http://www.ak-biskup.hr/ . Toplo ih preporučujem. Točno je da si ulje i sve filtere možeš sam promjeniti. Ak zapne imamo VADIS i od Haynes-a pa kaj te interesira pitaj. Ja to radim na svojem jedino kaj mi ide na živce je skidanje plastike pod motorem i ležanje u kanalu na cesti pred kućom. Nemam grabu

. I onda je problem odlaganja starog ulja kojeg redovito u gluho doba noću zavitlam preko ograde u reciklažno dvorište koje ih inaće ne primaju. Nadam se da ih oni ne bacaju u odvodne kanale

Ak neko zna za neku dobru ideju glede tog problema vrijeme je da sad prozbori
Listu stvari za promjenit ti izvadim iz VADIS-a na večer kad dođem doma. Dio toga si možeš i sam napraviti.