Citat:
morat cu vratiti katalizator,a ne ocitava mi ni najbajnije lambdu...
sto se tice lupkanja na hladno kad ga tek upalim na sekund kuca i prestane,bude jako tiho jedva da se cuje dok se malo ne zagrije... mislio sam sada kupiti hidropodizace i onda skupljati novac da uradim generalku zajedno sa obradom stublina... na ebayu nikako nemogu naci klipnjace niti klipove,pa niti na jednoj stranici s online kupovinom ? :/ kolega ovaj sto mi radi auto ima knock slusalice pa cemo ga poslusati cuje li se klip il sto vec,volio bih da se to privremeno rijesi podizacima da ne klapa i onda do ljeta da skupim lovu i generalku da sam miran
i da,zaboravio sam, kad smo ulazili kamerom u cilindar klip je s gornje strane bio dobar,ako udara po ventilima da li bi trebali ostat otisci na njemu ? jer sto se toga tice na njemu nije bilo nista i prozracnost između se cini normalna ravnomjerna u cijelom krugu ? jedino jel moze bit ta klipnjaca jedna il u bolcni to ? mada to ce se sve znat kada poslusamo slusalicama ?
Ako ste provjerili kamerom sve cilindre i ako se ne vidi nikakav trag na klipovima,onda je 99.9 % to što je kolega tcode rekao,klipnjača udara o radilicu,i ja kažem ne vozi se s tim nego motor van i s njim na pank,i kad češ vidjeti kaj ti sve treba polako u nabavku dijelova